| Off topic 25 | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 02, 2013 11:16 am | |
| hellooou gagici ce faceti? io m-am dusulit si am chef de rasfoit netu nu am mai stat pe net la ora asta de nu mai stiu cand m-am facut fata cuminte si ma culc de obicei in jur de 9.30 odata cu baiatu pooop gagici noapte buna | |
|
| |
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 02, 2013 5:54 pm | |
| cafeluta :tigara: :uiii: :trandafir: neata fete si puiutii va pop o zi minunata va doresc pop. hihih nanio si eu cam la fel ma retrag cica la tv si adorm de numa.pop ralu pop fete | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 03, 2013 5:43 am | |
| salutare fetele .ce va pasa voua ,cand vii lumea mai draga la calc ))))))))))) eu de una muncesc si voi frecati menta ))))))))))) va pupicesc ,merg sa vad ce sa mai trebaluiesc ,acasa am ajuns de vreo ora :bataitza: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 03, 2013 5:47 am | |
| seara off ralu si eu muncesc sa sti dar nus platita)))))))))). acum terminai curatenia am schimbat paturile ca mi veni asa. spor si pofta pop. nanio fugisi?pop fete pop. o seara si o sapta frumoasa va pop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 25 Mar Mar 05, 2013 6:52 am | |
| hello fetele , pup ce o fi cu cami ?oare a scapat de pampers ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Mar Mar 05, 2013 4:46 pm | |
| cafeluta :uiii: :draga mea: :trandafir: neata.nu cred tu ai scapat?pop. o zi faina va doresc pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 06, 2013 6:39 pm | |
| neata buna nu am mai primit notificari si am crezut ca iar nu sa mai scris de pampers io am scapat de ceva ani buni.....fimiu inca nu vrea sa faca la olita..... nu vrea si gata al tau a scapat ralu? ce faci speranto hai si la mine sa trebaluiesti am reparat si noi tavanu in living , unde ne-a inundat anu trecut,am varuit..... am spalat peretii si tavanu in baie si bucatarie ca sunt dati cu vopsea...... incet,incet terminam si noi din treaba poop gagici o zi buna
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Joi Mar 07, 2013 7:20 am | |
| seara fete si puiutii.hihih mama nanio v ati apucat nu gluma noroc cu ai tai bv dupa stati cu ea in sus)))))) ce sa vin ca sunt varza.pop. acum terminai mucenici moldovenesti sau cum le spune de la laura sava de pe fb luai reteta si am facut si dai normali cu apa doar formele si maine fac apa si restu. va pop spor. bv ai baiat mare nu gluma.pop ralu pop fete pop o seara faina | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Joi Mar 07, 2013 6:46 pm | |
| Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii!La multi ani !!!!! poop gagici o zi buna | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Joi Mar 07, 2013 9:07 pm | |
| neata popici si la multimulti ani fetili pop. msmsmms nania asemenea pop ralu pop fete pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 08, 2013 7:44 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 08, 2013 8:39 pm | |
| neata si la multi ani pup | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 09, 2013 7:48 am | |
| la multi ani fetele si o primavara frumoasa :uiii: nu cami nu am scapat ,e din ce in ce mai puturos :raset: sper sa reusesc sa intru mai des ,dar nu am timp nici de mine credeti-ma :rosit: | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 09, 2013 9:29 am | |
| poop pi toatiliiii o seara buna | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 09, 2013 4:07 pm | |
| neata fetele va pop o primavara faina ralu pop ms poate in vara scapati pop succes nania pop fete | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 10, 2013 5:41 am | |
| ce fac fetele ? eu ma pregatesc de scoala ,cresa ....am de calcat o gramada poi tre sa fac si salata biof seara buna va doresc | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 10, 2013 6:06 am | |
| seara off ralu spor pop si o sapta frumoasa si usoara im salata o gura si la mine ms pop. de calcat am o caruta dar vor zace ca nu ma atrage de loc mai am rufe))))))) va pop nania pop o sapta faina | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 10, 2013 7:23 pm | |
| neata gagici o saptamana usoara poop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 10, 2013 7:28 pm | |
| neata fete va pop msmsmsm nania asemenea pop fete pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 15, 2013 5:25 am | |
| helloooouu ce fac gagicili???? mai traiesc??? poop weekend placut
| |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 15, 2013 5:26 am | |
| mai da de carmen mai stiti ceva? ce o fii facand? ralu,nu tu mai stii nimic de ea?
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 15, 2013 7:06 am | |
| seara)))))))))))) eu nu am primit noti si iara ma logai.va pop. la mine s-a spart boilaru si centrala maciuca noroc cu aierele si maine sa alerg sa luam de o fi deschis apai la mine toate bubele sau strans ca e si cald afara firar sa fie de cami nimica nu stiu hai va pop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 15, 2013 9:16 am | |
| seara fetele pupici apai fetelor eu nu mai stiu de mine dapai de cami ...habar nu am :aiurita: speranta cum ai reusit draga ? pup sa treaca :sarut: cami pupici si la voi | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 15, 2013 5:17 pm | |
| neata fete .vai ralu tu si soacra sa va luati de mana aceas intrebare sa sti ca nu am sarit pe ea))))))) eu stateam la tv si cobora sotu la centrala sa dea pt apa mai tare ca ziua o lasam mai usor si seara mai tare si dintr o data fantana mai mult ce sa i facem))))))) azi merg sa vedem de unde luam daca o fi deschis ca la noi numa si numa in week ni se intampla toate copii racesc in weej.hidroforu cand s-a stricat fu in week etc ma apuca spumele cu casa zau parca e un blestem ma saturai zau.hai va pop. o sambata faina ca la mine maciuca pop nania pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 16, 2013 5:12 pm | |
| neata bunaa apai chiar ca toate se aduna la voi speranta....una dupa alta,cunosc situatia ca si la noie la fel..... noi am chemat preotu saptamana asta ,marti parca a venit ca prea multe sau adunat de ce nu incerci si tu ?sa vina sa va citeasca si de sanatate si pt casa......pupici si fruntea sus ca tre sa fie odata si odata bine
pupici ralu si tie si la restu familiei
o zi buna gagici poooop | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic 25 | |
| |
|
| |
| Off topic 25 | |
|