| Off topic 25 | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 16, 2013 5:54 pm | |
| neata nania,ralu va pop. off nania nu stiu ce sa mai cred ca asa mi vine de numa.numa la preot nu ma gandi,ma gandesc te pop. va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 16, 2013 7:27 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 16, 2013 8:14 pm | |
| | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 16, 2013 8:16 pm | |
| ralu doarme si acum...hai sa o strigam sa o trezim din somn RRRRAAAAALUUUUCCCCCOOOOOOOO
pooop | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 17, 2013 12:29 am | |
| ahahahahahah buna ziua fetele ,ralu e treaza de la 5.30 a muncit si azi :raset: adica sa zicem ca am facut noapte alba :stranut: darius e racit si cu febra toata noaptea ce mia facut ,cand iam dat panadol ,cand eferalgan ,cand ibalgin ....dar e staniu ca face febra cu tot cu antibiotic ...ce urata viroza va pupik fetele ,am ajuns acasa la 13.00 numai ce l-am culcat pe darius si sa mai stau si voi un pic :sarut: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 17, 2013 1:20 am | |
| ziua fete pop doar ce am ajuns off ralu.cred dar sotu ca face febra dar nui racit off. ma apuca alea mari. sanatate maxima pop nania pop nai coborat am claxonat de mi se opri claxonu)))))))0 pop fete o zi buna ma apuc de curatenie ca nimic nu facui pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 17, 2013 1:26 am | |
| neata buna sanatate multa la print apai speranto...tre sa iti schimbi clancsonu ca nu se aude bre pooop
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 17, 2013 3:28 am | |
| ))))))))))))) :raset: :ihihihihi: :ihihihihi: :ihihihihi: | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 17, 2013 10:31 am | |
| noi numa ce am ajuns de la pediatrie ,am fost sa vedem de ce inca mai persista febra cu tot cu antibiotic iar boul de medic care era de garda a zis ca el nu se baga sa schimbe antibioticul care i la administrat medicul de familie ....pfffffffffoaaaaaaaaa sant cu nervii la pamant ,nici nu la consultat cum trebuie ,ii punea stetoscopul ici si colo asa repede ,nu statea sa asculte calumea ....mah ,acum sa vedem pana maine ,iam zis barem sa imi faca o reteta de novocalmin supozitoare ,ma mir cum de mia facuto ,nici nu am cu cine il lasa acasa tre sa il duc la cresa de maine ,offfffff toate se sparg in capul meu va doresc noapte buna si un inceput de saptamana cat mai frumos | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 17, 2013 5:07 pm | |
| neata off ralu ce te mai mira maica la noi ca la nimeni si la privat daca ai merge is o apa si un pamant nimic bun de capu lor sanatate maxima pop o sapta faina pop va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 17, 2013 6:43 pm | |
| neata gagici ooofff mai ralu sa ne dai de veste azi sa ne zici cum e darius poop poop pi toatiliii o saptamana usoara
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 17, 2013 7:48 pm | |
| ziua buna.va pop nania ms,asemenea pup | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 17, 2013 10:57 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Lun Mar 18, 2013 12:30 am | |
| | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Lun Mar 18, 2013 6:57 pm | |
| neata bunaaa ce fac fetiliii? poooooop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Lun Mar 18, 2013 6:59 pm | |
| apropo,de duminica raman sigurica,gata pleaca ai mei sa vezi atunci ce o fii pe mine ca baiatu e invatat cu ai mei,tot timpu sa fie cu cineva... si nici nu vrea sa plece ca i-am tot spus ca vor pleca si el NNNUUUUUUUU !!!!!!!! o saptamana o sa am bataie de cap cu el pooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Lun Mar 18, 2013 7:13 pm | |
| neata iubire mare ce vrei off nasol asta e acum vine vara si iar apar ai tai))))) pop sa treaca doar ce am ajuns acas astept masina sa intind si plec iara.hai va pop spor la cf tii.fete pop cafeluta :tigara: :draga mea: vi le sat si o intind pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Mar Mar 19, 2013 2:59 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Mar Mar 19, 2013 3:25 am | |
| seara deja,ranjila.pop ralu pop doar ce am ajuns adunai plozi le da dui de papa ma afum si teme cica le afacut dar ma uit sa vad ce si sa citim si sa vad cf va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Mar Mar 19, 2013 7:12 pm | |
| neata buna ce fac gagicile? ralu ce face darius,cum e? noi avem serbare sambata la scoala si tre sa facem si prajituri cica sa le vanda,da nu stiu ce sa fac ca trebe numai 10 bucati de la fiecare elev pooop o zi buna
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Mar Mar 19, 2013 7:58 pm | |
| neata hihih si noi am facut.. auzi salam de biscuiti,clatite,chec sau lamaita si tai bucati. succes pop . am ajuns si intrai la priza pana sa duc copii am facut salata orientala si acum am facut de fapt sta la macerat curcan cu legume si mai incolo orez ca nu mai stiu as vrea si ceva dulce dar sa vad.pop ralu darius cf?sanatate pop fete pop o zi buna | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 20, 2013 1:25 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 20, 2013 1:49 am | |
| cafeluta :raset: iti l-as si pop pa merg sa iau fata am adus baiatu numa.va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 20, 2013 7:21 pm | |
| merçi merçi da numa ca nu pot bea acum nimic ca merg sa imi fac analizele si asa am o seteeee bag numai tigari asa pe sec poooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 20, 2013 10:35 pm | |
| neata buna ziua ))))). [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]asta am facut acum bunbun si usor de facut doar ca am dublat. pai era pt aseara mesu))))))). pt ce analize?ms pop o zi buna va pop ralu pop fete | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic 25 | |
| |
|
| |
| Off topic 25 | |
|