|
| Felicitari de Craciun | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Felicitari de Craciun Dum Noi 14, 2010 12:00 pm | |
| Felicitari de Craciun Mesaje de craciun si felicitari pentru toata lumea. Cele mai frumoase si originale felicitari de craciun (CARE AM VREA SA LE URAM CELOR DRAGI.) | |
| | | rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Felicitari de Craciun Joi Noi 25, 2010 9:38 am | |
| Mesagerul Mos Craciun, s-a oprit putin din drum sa-ti ureze un an bun! La multi ani!
La ceas de sarbatoare cand anul are tample ninse, iar colindele ne incalzesc sufletele cu bucuria Craciunului, va dorim sanatate, pace si prosperitate!
Sfanta seara de Craciun Sa ne-adune dun cu bun Sfanta seara de Craciun Ca-i mai sfanta decat toate La multi ani cu sanatate!
Aho, aho, anul ce vine sa aduca pentru tine bucurii in cele toate mult noroc si sanatate! Craciun Fericit!
Sfanta sarbatoare a Craciunului sa va calauzesca pasii spre calea credintei, impacarii si implinirii. Fie ca nasterea Domnului sa va lumineze casa. Craciun fericit! La multi ani! Acum ca roata timpului a mai tesut inca un an, iar cristalele fulgilor de zapada intregesc magia sarbatorilor, sa ne bucuram alaturi de cei dragi noua de minunea vietii, de darurile mosului si sa asteptam increzatori clipele viitorului! Sarbatori fericite!
Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori!
Sarbatorile cand vin,sa va fie cosul plin,sa aveti pe saturate,casa plina,sanatate.punga sa geama de bani,mult noroc si l-a multi ani!
Un inger mic din cer coboara, se roaga in taina si apoi zboara, un zambet larg el va trimite, o raza calda si 3 cuvinte : Un Craciun fericit!
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti.
Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu-l goniti e mos craciun, si va aduce-un an mai bun!
Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit!
| |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Felicitari de Craciun Joi Noi 25, 2010 9:50 am | |
| super rahela inimapupici multumim inimapupici | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Felicitari de Craciun Joi Noi 25, 2010 7:32 pm | |
| | |
| Subiect: Re: Felicitari de Craciun Dum Noi 28, 2010 1:19 am | |
| Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.
Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!
De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!
Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii!
Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un sac plin. La multi ani!
In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos!
Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit!
Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!
In murumurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani
Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun!
Cand ultimele zile cad, Din miile de calendare, Se-aprind stelute-n crengi de brad, Ca semn de mare sarbatoare, Cand toti ureaza celor dragi, Cuvinte de iubire, La fel va urez si eu acum: MULT NOROC SI FERICIRE!
Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!
Daca as putea, as aduna lumina din toti brazii, as mai pune un strop din albul fulgilor de nea, as mai lua stelute argintii si, toate stranse intr-un glob rosu, ti le-as trimite tie ca sa stii cat de mult te iubesc si cand ai deschide darul, ai sa stii ca e Craciunul si e asa cum doar noi stim sa il primim de atatia ani.
Mos Craciun soseste dragul Bate-n usa cu toiagul Ia sariti care-i mai mare Luati-i sacul din spinare Nu stiu mare-s sau sunt mic Nu-i ca mine alt voinic Sar in cale-i bucuros Si-l ajut sa-l puna jos.
Flori de gheata pe fereastra deseneaza o gradina. Sa aveti belsug in casa, viata plina de lumina! Uratori sa va ureze, cerul sa se-nsenineze, Anul Nou ce va sa vie - rodnic sa va fie, Plin de armonie!
| |
| Subiect: Re: Felicitari de Craciun Dum Noi 28, 2010 2:12 am | |
| foarte frumos rahela pop inimapupici | |
| | | amalia Nouvenit
Varsta : 52
| Subiect: Re: Felicitari de Craciun Dum Noi 28, 2010 5:20 am | |
| | |
| Subiect: Re: Felicitari de Craciun Mar Dec 07, 2010 9:52 am | |
| | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Felicitari de Craciun Vin Dec 24, 2010 2:41 am | |
| EU VA DORESC DE SARBATORI UN AN MAI BUN SI CU NOROC, IAR VIATA SA VA FIE ACUM FRUMOASA CA UN POM CU FLORI . SA VA DEA DOMNUL DUMNEZEU, AN BUN SI SANATATE , PE MASA SA AVETI MEREU MANCARE SI BUCATE. SA FIE ANUL CARE VINE UN AN DE IMPLINIRI, SA-AVETI IN CASA FERICIRE, BELSUG SI SANATATE SI FERICITI SA FITI MEREU S-AVETI BELSUG SI SPOR LA TOATE ! "Cand clopotele vor suna Vestind ca anul s-a sfarsit Prin crengi de brad si fulgi de nea Eu va urez din partea mea: "Un an nou si fericit!" Atunci luminile s-aprind Si micul clopot de argint Cu clinchet viu va rasuna "La Multi Ani!" din partea mea ,,Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Sarbatoare ,sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug. La Multi Ani
| |
| | | ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Felicitari de Craciun Vin Dec 24, 2010 3:17 am | |
| multumim ralu , la fel va doresc si voua, un Craciun superb, sarbatori fericite si tot ce va doriti voi, sanatate in primmul rand ca e cea mai importanta ! | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Felicitari de Craciun Vin Dec 24, 2010 5:09 am | |
| Superbe mesajele voastre
Eu nu pot decat sa va urez pace si liniste in sufletele voastre, intelegere in casele voastre si un sincer Craciun fericit alaturi de cei dragi voua!!! | |
| | | brigitta prietena la distanta
Varsta : 46
| Subiect: Re: Felicitari de Craciun Vin Dec 24, 2010 7:29 am | |
| Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat! cad | |
| Subiect: Re: Felicitari de Craciun Vin Dec 24, 2010 7:33 pm | |
| Fie ca steaua care a insotit magii in cautarea pruncului sfant, sa fie pentru tine un far de lumina, care sa iti incalzeasca sufletul si sa-ti lumineze chipul, atat in aceste zile de sarbatoare cat si in cele care vor urma. Doresc de asemenea, ca divinitatea sa-ti aseze sub brad, daruri minunate, din care sa nu lipseasca iubirea fara limite, intelegerea a tot ceea ce exista, linistea sufleteasca, nelinistea cunoasterii, satisfactia reusitelor!CRACIUN FERICIT! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Felicitari de Craciun | |
| |
| | | | Felicitari de Craciun | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |