| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|
+21Alina rahela ramona81 Delia laura adriana_1 cry2000 claudia1 anuta22 mamica2 lica.irina brigitta carmen Eliss tit.ioana Gianina jolinutza speranta nicoletadina ari05 Ralu 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Mar 29, 2011 4:03 am | |
| ia pune ochelarii si hai pe skype cry ,sa vezi ce te astepta uuha ha uuha ha uuha ha uuha ha | |
|
| |
cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Mar 29, 2011 4:07 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Mar 30, 2011 3:53 am | |
| rad rad rad rad altii nu ai gasit? tare zapacita esti uuha ha | |
|
| |
Delia Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Mar 30, 2011 4:49 am | |
| am sosit si eu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Mar 31, 2011 8:30 am | |
| | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Apr 01, 2011 12:42 am | |
| si eu sunt dar cand nu sunteti voi pe forum uuha ha uuha ha | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Apr 01, 2011 1:16 am | |
| si eu tot asa Nico [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Apr 02, 2011 4:43 am | |
| | |
|
| |
Delia Prietena de Elita
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Apr 05, 2011 11:31 am | |
| si mie imi este dor de voi.Am fost plecati la tara,iar acolo n-avem internet | |
|
| |
mamica2 Prietena Vip
Varsta : 58
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Apr 05, 2011 8:02 pm | |
| Delia nici eu la tara nu am internet, dar daca m-as duce cu laptopul si cu modem de la cosmote ar merge ca am semnal... | |
|
| |
Delia Prietena de Elita
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Apr 05, 2011 10:15 pm | |
| noi n-avem modem,laptop da oricum cand sunt acasa,vin sa va fiu alaturi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Apr 05, 2011 10:17 pm | |
| pupi delia ,te asteptam cand poti ....pupi si la printisori | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Apr 09, 2011 6:08 am | |
| laura ce faci ?cum esti? rosit | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Apr 17, 2011 1:35 am | |
| fetelor pe unde sunteti ca imi este dor de voi?????????????????? | |
|
| |
brigitta prietena la distanta
Varsta : 46
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Apr 17, 2011 3:43 am | |
| si mie imi este dor de voi!!!!!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Apr 17, 2011 4:09 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Apr 24, 2011 9:45 pm | |
| elena !!!!!!!!!!!!!! muncesti? ce faci? :paste fericit: | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Apr 24, 2011 10:11 pm | |
| elena o fi la tara
ariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Apr 24, 2011 10:15 pm | |
| offf chiar si laura ...oare ce face? | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Apr 26, 2011 4:26 am | |
| fetelor pe unde sunteti??? Ralu, Nico, Elena, | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Apr 26, 2011 5:07 am | |
| eu aici cry
fetelor sa dus pastele ce faceti? | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Apr 26, 2011 6:18 pm | |
| eu am fost la servici ,Cristina...am auzit ca parca ma striga cineva dar nu eram sigura salut | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Apr 26, 2011 6:37 pm | |
| bine ai revenit dna eliss inimapupici | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Apr 27, 2011 2:36 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Apr 27, 2011 3:21 am | |
| cum te strig cum apari rade va pupi fetele | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|