| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|
+21Alina rahela ramona81 Delia laura adriana_1 cry2000 claudia1 anuta22 mamica2 lica.irina brigitta carmen Eliss tit.ioana Gianina jolinutza speranta nicoletadina ari05 Ralu 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Aug 07, 2012 1:55 pm | |
| da cine esti ca eu nu te cunosc | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Aug 08, 2012 11:42 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Aug 08, 2012 11:50 am | |
| esti una si aceeasi Alina ?[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]sau [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] :whistling: :whistling: | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Aug 08, 2012 6:21 pm | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Aug 08, 2012 9:10 pm | |
| mai stau o saptamana si astept daca nu raspunde ,fara suparare acest user il voi banna | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Aug 08, 2012 9:47 pm | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Aug 09, 2012 11:07 am | |
| ramona zii sa intre de pe contul vechi Alina cu parola moldoveanu | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Aug 09, 2012 11:10 am | |
| | |
|
| |
Alina prietena la distanta
Varsta : 42
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Aug 09, 2012 11:12 am | |
| uite ramona sunt pe contul ei asa ca daca vrea sa mai vb sa vedem ce face cum este sa intre cu datele care le-am scris eu mai sus ....cel nou cont e banat :trandafir: | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Aug 09, 2012 11:17 am | |
| ahaaaaaaaaaaaaa ea eraaaa..... | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Aug 30, 2012 9:23 pm | |
| mda | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Oct 03, 2012 7:03 pm | |
| nimeni nu mai intra :wawwwwwwwww: :wawwwwwwwww: | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Oct 03, 2012 7:37 pm | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Oct 04, 2012 7:54 am | |
| doar noi :lol: :lol: te pup cami :roseeee: | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Oct 04, 2012 11:19 am | |
| o tai la somn poop si iio ralu noapte buna cum mai dariusel? e mai bine? tu ? poop pi toatilii noapte buna | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Oct 05, 2012 9:16 pm | |
| da cami e bine un rahat ....muci verzi si tuseste de numa numa eu sunt la fel ...dar trecem noi si de asta patzanie voi? | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Oct 05, 2012 9:21 pm | |
| eu am mers la farmacie ieri dimineata ca mi sa parut si mie ca se coloreaza putin si i-am luat picaturi cu antibiotic i-am dat de trei ori ieri si azi odata si deja se vad ameliorari... pana acum nu ia mai curs deloc,vedem in cursul zilei cum o fii da cre ca ii trece ma saturasem ,avea de vreo doua sapt poop si sanatate multa si pupicei sa va treaca mai repede | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Oct 05, 2012 9:23 pm | |
| cum se numesc ,oare gasesc si la noi ? | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Oct 05, 2012 9:54 pm | |
| stai asa ca iti spun imediat...... neobacitracine asa se numeste sunt picaturi | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Oct 05, 2012 11:52 pm | |
| ok ,caut ...mersi eu am gasit fluomucil | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|