| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|
+21Alina rahela ramona81 Delia laura adriana_1 cry2000 claudia1 anuta22 mamica2 lica.irina brigitta carmen Eliss tit.ioana Gianina jolinutza speranta nicoletadina ari05 Ralu 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 2:19 am | |
| dupa cum vedeti vin sarbatorile si multe dintre noi lipsesc ....bineinteles ca au motive ....avem famiiliii si daca va este dor de cineva din forum alarmati aici
Ioana cuscra ,pe unde esti ,mie tare dor de tine pupicei pupicei la noruta | |
|
| |
ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 2:31 am | |
| da da Ioana ... pe unde umbli ? | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 5:43 am | |
| cred ca a inzapezit pe undeva hi hi | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 6:25 am | |
| multe ori au treaba ori umbla dupa cum am vazut azi pe alte forumuri | |
|
| |
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 6:35 am | |
| super anuntu. si eu sunt singurica in zona off pupi nu cunosc restu fetelor dar ma simt bine langa voi.va pooop. terminat treaba si ma afum va astept in zona!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dar cum le vz nico ? eu is la inceput la pc deabia ma misc ma gandesc poop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 6:55 am | |
| fiecare are dreptul sa umble unde vrea ....poate e suparata ma gandesc | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 6:59 am | |
| se poate.cine e suparat ralu?poop | |
|
| |
jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 7:01 am | |
| interesant anuntul ralu! na na na | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 7:08 am | |
| ei speranta ma uitam si eu si am vazut din intamplare. asta este eu ma simt bine aici cu voi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 7:11 am | |
| am inteles nico.si eu pupicei | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 7:12 am | |
| si eu dar mami eliss ce face? pupicei | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 7:15 am | |
| a spus ca pleaca la tara mai zilele astea cand a spus ca a fost la slobozia.cu mijlocu si picioru taie porcu azi si maine sau luni vin acas! asta am inteles. parca cu cateva file din cafenea sau spui orice !poop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 9:38 am | |
| da de elena stiam ca pleaca la tara gianina ? ma gandesc ce o fi cu ea om de zapada | |
|
| |
Gianina prietena la distanta
Varsta : 45
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 10:35 am | |
| Aici sunt iubita,am avut o saptamana agitata...mers mult pe jos si mai si alunec,si urmeaza zile de pregatire...oamenii vor si produse pentru sanatate ca ecea mai buna si acum trebuie sa le trimit la Bucuresti sau Brasov prin cineva de la noi | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 7:47 pm | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 18, 2010 11:36 pm | |
| na na na pupi gianina pe brigi am vazuto alataieri na na na | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 41 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Dec 19, 2010 11:12 am | |
| cuscra sunt aici pupic am revenit printre voi dragele mele sa stiti ca si mie mi-a fost dor de voi pupic dulce | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Dec 19, 2010 12:48 pm | |
| na na na na na na na na na pupici cuscra | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Dec 19, 2010 7:18 pm | |
| interesant topic Ralu....si haios...m-am amuzat putin...cum intrebati de cineva cum aparea mortala Si mie mi-a fost dor de voi dar dupa cum stiti deja am fost la tara doua zile!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Dec 19, 2010 7:29 pm | |
| hihihi ela.te urmarim cu interpolul mortala hi hi pupicei | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Dec 21, 2010 9:06 pm | |
| na na na ma bucur ca ati aparut si sunt fericita cu voi va pupi | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Dec 22, 2010 2:28 am | |
| pupicei pupicei pupicei pupicei | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Dec 22, 2010 2:30 am | |
| pupicei pupicei de la mine pentru cele absente | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 41 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Dec 22, 2010 10:55 am | |
| am aparut din nou la orizont va pup | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Dec 22, 2010 12:10 pm | |
| mortala mortala pup cuscra | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|