PASCA CU BRANZA
Pasca cu Branzi, Este cu Siguranţa regina neincoronata a sarbatorilor de Paste. Pasca de toate Este asteptata Lumea Pana sfarsit toate Lumea dacă te apleci şi zână. CA SA FIE asemanarea mare şi nu va fi niciodată auriu sunteţi un aspect sau coroana de invaluita aluat cu viţă de vie în mirosuri ametitoare.
Pasca cu Branza, dacă se confruntă cu Odate PE o incoroneze de viţă de vie paste sa masa de Paste Bunătatea şi principal. De ACEE prepararea şi trebuie facuta cu dragoste atento sunt, for DIN CA Pasca cu toate impartasi Branza daca familia este. Amestecul de Delicios cozonacul Branzi vă mirosul imbietor FAC DIN Pasca cu Branza o Cele DIN traditiile culinare nu diminuat.
INGREDIENT
Aluat for Pasca
500 gr Faina
125 gr Zahar
50 g unt
2 linguri Ulei
250 ml Lapte aproximativ
3 oua
1 lingura de romi
exceptează de vanilie
25 gr drojdie instant
1 lingurita Rasa Sare
Umplutura for Pasca
1 kg de Váci Branza
200 gr Zahar pudra
50 g unt
2 pachetele Zahar vanilat
5 oua
3 linguri smantana
1 lingura de romi
1 exceptează de romi
100 gr Stafida
1 lingura gris
1 lingura jder
1 lamaie for coaja
1 lingurita Rasa Sare
MOD DE PREGĂTI
În cazul în care inmoaie drojdia cu putin zahar Putin Lapte caldut tine. Dacă oparesc 3-4 linguri de faina cu Putin Lapte clocotit, amestecand sa Nu Cocolo Faca. Dupa CE sa racorit dacă amesteca cu drojdia (instant Daca Bine cu ATAT Este vreodată), dacă o acopera Pune cu Servet dacă ştiţi creasca Cald loc;
În cazul în care freaca galbenusurile, INTA cu Sare, daca stii despre inchida Culoare, cu apoio Zaharul, Devine ca frisca sau spumoasa;
Cand au crescut drojdia cu faina de restul faina daca febra toarna dacă amesteca adaugand galbenusurile, putin caldut Lapte vă albusurile batute fermentare;
În cazul în care framanta cel putin jumate de aducand acum aluatul Centru de PE în marjele-daca adaugandu Topit treptat uleiul Romulo, untul fierbinte, IAR Este Daca aluatul Prea TARE dacă vreodată adauga Putin Lapte caldut;
Dacă aluatul asamblează în cazul în care cu puiet Faina presario, dacă o acopera cu Servet, în cazul în care aseaza calda, Departamento de Lasa dacă utilizaţi Sau sa cam fereastra creasca o oră;
Cand în Odate în împarte aluatul crescut în cazul în care te spală jumatati 2 sau 3 in jumatate;
Din prima jumatate sau dacă intinde foaie rotunda de cca 0.5 cm grosime, de marimea formei Rotunda în pasă dacă antrenorul. Dacă unsoare cu tava unt, în cazul în care asaza Foaia de aluat PE Fundul acesteia;
Din Din două spălări aluat de CEA de raportor jumatate dacă FAC PE masa de aluat suluri de grosimea creionului, dacă îţi pasă dacă impletesc aseaza de jur imprejur, lipite de Marginea tavii, apasand capetele, CA SA elemente Intre dacă uneasca. Dacă ştiţi laas creasca;
Din aluat plictisit de Kai, în cazul în care FAC pisici Patru suluri, dacă îţi pasă dacă impletesc doua cate doua cu un joc de cuvinte PE Deasupra umpluturii Branzi, în formă de cruce;
For umplutura dacă freaca untul cu branza, galbenusurile, Putin Sare, Zaharul vanilat, coaja de lamaie, grisul jder,, smantana, untul sau unele DIN Stafida, albusurile spuma, dacă apoio febră toarna dacă aluat cu presario restul de Stafida;
Dacă ou cu grasimi va fi în cazul în care cuptor cam potrivit FOC o oră;
Dacă Cuptor DIN scoate dacă laas raceasca ştiu dacă ştiţi dacă DIN scoate Cand formă racit.
http://translate.google.it/translate?hl=it&sl=it&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fgastronomie.ele.ro%2FPasca_cu_branza_--r157.html