| Off topic 25 | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Off topic 25 Joi Mar 21, 2013 2:13 am | |
| salutare pt tiroida mea ,trebe supravegheata periodic mi-a facut priza de sange si mi-a dat si ecografie iar sa vada daca a crescut si o trimitere la oftamolog ca am probleme si cu ochii ,sunt suspecta de glaucom nu pot deschide prajitura poooop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Joi Mar 21, 2013 2:14 am | |
| ba a mers super apetisanta pare e si la gust la fel dupa cum arata?????
| |
|
| |
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Off topic 25 Joi Mar 21, 2013 2:36 am | |
| buna.aoleu socru are glaucom si nu mai vede asa ca sfatul meu dute cat se mai poate sa nu fie tarliu off sanatate maxima.pop da buna rau zau doar ca nu am pus mac ca nu am si nu ne place am pus nuca pisata si cioco de care se pun pe praji mai am o tara ca iese o tava de chec mica iti dai seama.o mai fac.acum am pus de sarmale in foi de vita pt noi si sot orez unguresc cu curcan ca nu mai stiu off grea treaba va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Joi Mar 21, 2013 7:25 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Joi Mar 21, 2013 8:33 pm | |
| neata pop fete pop week.placut | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Joi Mar 21, 2013 10:43 pm | |
| weekend placut si de la mone poop
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Joi Mar 21, 2013 10:52 pm | |
| msmsmsmsmmsmsms pop cafeluta :ihihihihi: ralucooooooooooo cf????????pop fete | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 22, 2013 1:54 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 22, 2013 4:28 am | |
| gata terminai vase parter ma odi si dupa sus sa fac pop numa fuma maica ca mai inebunit))))))pop ralucooooooooooooooooooooooooooooooo cf???????/pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 22, 2013 7:12 pm | |
| neataaaaaaaa azi avem spectacolul la scoala pooop o zi buna
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 22, 2013 8:53 pm | |
| ziua buna gata treaba ma afum si fug la carf pop petrecere faina nania pop ralu pop | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 23, 2013 2:42 am | |
| salut fetele pup darius e cu nasuc care curge si tuse productiva ,mergem de o saptamana pe antibiotic ,eurespal ,ibalgin si ce pt imunitate pro imunity in rest muncesc de nu mai am timp nici de mine ,azi am lucrat pana la 1 ,maine iar si de luni o iau de la capat ....cat mai avem livrari ca dupa dam din buze va pupik dulce weekend placut :draga mea: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 23, 2013 5:06 am | |
| off astia nu mai astea stiu sa dea m au inebunit dr off.sanatate maxima pop . no imi cazu netu si treaba facui si lene sa ma depilez zau de nul impleteam dar timp ioka off acum sunt fres ma vopsi gheare tot acum la produs pop. nanio cffffffffffffff????????/pop fete pop week.fain | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 23, 2013 5:58 pm | |
| neata buna sanatate la baiat ralu poop speranto,ieri am avut spectacolul si nu am avut timp de net apoi am mers sa aducem masina lui tata am bagat motorina am mai strans una alta si sa dus ziua acum is la cafea pt inca vreo 5 min cred ca tre sa ne apucam de treaba ca mai avem de strans fata deja de aseara a inceput sa planga mie groaza deja numai cand ma gandesc sa vedem baiatu cum va reactiona poooop o zi buna la noi a nins iar avem zapada asa caaaa azi la derdelus cu noi in parc sa uite de plecarea la bunici poooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Sam Mar 23, 2013 7:22 pm | |
| neata off dadada imi dau seama off pup sa treaca de si ma indoiesc si eu is la a2a i am facut la sot supa crema de morocov si cartof nu mai am idee vai si spune ca cee bebe deabia a mancat eram sigura dar nu mai stiu ce sa inventez off mancarea asta este de belea.va pop o dumi placuta si plimbarica faina la sanius pop si drum bun | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 24, 2013 1:47 am | |
| multumim la fel si voua o duminica faina noi am iesit la zapada singurei ca sotu a plecat la un ciubuc neasteptat sunt asa suparata pe el...!!!!! macar azi sa fii stat acasa sa ii scoatem pe copii sa uite de plecarea la bunici da cica-i criza..... in fine baiatu doarme acum fata am trimiso la un var de-al sotului sa se joace cu copiii lui ca statea numai pe laptop si daac o opream.....era cu gandu la bunici
si io mi-s singurica ma plictisesc pana se trezeste baiatu treaba nu am mancarea nu am de facut
doar sa bag tigari
hiiii hiii hiiii hiiii
pooooooooooooop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 24, 2013 2:15 am | |
| offff cami ,dai capul sus ,o sa inteleaga cand va mai creste ...pupici si inainte ce sa facem daca avem parintii departe ...nah pup sa treaca speranta sa stii ca eu mai am putin si il impletesc :raset: :raset: :raset: :raset: o duminica placuta va doresc :roseeee: | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 24, 2013 2:23 am | |
| sa va mai arat cum sunt , :raset: la serviciul meu de fraier [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]dupa program )))) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]cu o alta colegutza :* [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]si la relax [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 24, 2013 4:49 am | |
| seara am ajuns acasica pop. off nanio are dreptate vrei si bani vrei si sot alege)))))) pop sa treaca. plimbarica faina ca de luni o ei de coada inurma cu multe hihih pop o ralu nu l mai il impletesc is fres )))))))0 gata de produs pop o nu am mai vz salopeta de pe timpu lui nea nicu)))))))) faine si tu la fel ai ochelari? si eu mi am pus dar ii pun cand si cand ca tot uit ma omoara calcu))))))) pop o seara faina si o sapta faina va pop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 24, 2013 6:11 am | |
| )))))))))))))) fa codite nebunico :raset: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 24, 2013 6:20 am | |
| sunt fres mandro))))))) pop o seara faina fete va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 24, 2013 6:33 pm | |
| neata bunaaa mai da ce ati mai scriiis fimea aseara mi-a inceput iar cu plasu cand a fost ora de somn.....era invatata cu masamare sa doarma acu singuricaaaa oz i doua apoi intram la normal ai mei erau la deva azi dimineata la 6 fara ceva dormeau au mers turbo o zi buna gagici pooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 24, 2013 8:26 pm | |
| neata off ii pop sa treaca de si nu cred cevrei le place si ii iubesc iti dai seama pop. au ajuns nu gluma a mers tati repede fara oprire nu era la unguri zapada cum spuneau la tv?pop. ete ce scris ca deabia il vad hihih raluco imi pui ochi la incercare vad te pop va pop o sapta faina pop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Dum Mar 24, 2013 8:26 pm | |
| sa o lasi pasta ca tema e faina rau fata deaseara)))))000 pop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 25 Lun Mar 25, 2013 4:16 am | |
| hihihi ma bucur ca va place :draga mea: va pupik revin mai tarziu ,merg la bucatarie pup ma bucur cami ca au ajuns cu bine acasuca parintii ,dar imi pare rau pt copii ,dar le va trece :draga mea: :uiii: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic 25 | |
| |
|
| |
| Off topic 25 | |
|