| Off topic 25 | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Off topic 25 Lun Mar 25, 2013 4:33 am | |
| seara spor ralu pop eu acum am terminat le am dat sa pape vase spalate aragaz curat totui luna cica maine si poimaine nema scoala ma sui pe divan maica cu draci acas)))))) de fapt cu filip incontinu vorbeste nu mai iese de loc din priza m-a spart nu alta.pofta buna si o seara faina va pop nania cf?pop copii? pop apropo ralu darius cf?sanatate.pop fete | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Off topic 25 Mar Mar 26, 2013 7:05 pm | |
| neata buna e misto tema asta,se vad toate ,nu e chinuie speranta sa citeasca...:))))))))))....... glumesc mandro poooop copiii sunt bine,le-a trecut,vorbesc cu bunicii pe net fara nici o problema la unguri nu stiu sa iti spun de zapada,nu cred ca era in koln era zapada mare ca doar ce ninsese in ziua cand au plecat ei dar in rest au mers bine au ajuns pe la 4 jumate acasa
io am racit ieri....is coapta nu am dormit toata noaptea de nas si de gat daaaa,desteapta sunt eu ca ieri la 11 jumate m-am spalat pe cap,m-am uscat repede si la 12 fara 10 minute am iesit afara ca era soare.....da un geeer si un vant.....io am crezut ca daca e soare e si cald.....da nah.....uite ca am luat teapa acu sper sa nu ia si baiatu ca m-am fript
ralu , ce face darius ?cum mai e?
speranto azi vino la mine sa ma ajuti cu treaba ca nu 's in stare sa fac nimic cu raceala asta da sa iti iei alt clancson ca sa te aud de data asta
pooooop o zi buna gagici
duminica e pastele la astia si de luni in vacanta 2 saptamani pooooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Mar Mar 26, 2013 10:02 pm | |
| Buna))))))00 si eu glumi mandro pop.off esti tinerica vad))))0 ok merg acus sa iau plozi si trec mancare curat gata is luna)))))). ma,bucur ca sunt bine copii si ai tai au ajuns bine. ai grija sa nu ia copii off sanatate maxima pop. deja sunt obosita sa faci o cafea smechera a la belgia))))))))))) sosesc numa decat)))))0 pop vb cand vin ca fug sa i iau pop ralu pop fete pop aaaaa,noi una sapta vacanta la noi anins off ger. | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Mar Mar 26, 2013 10:58 pm | |
| si la noi e ger ama avut si noi zapada duminica si luni si duminica acum o sa ninga iar,da nu cred ca se mai aseaza pana sa ajungi tuuuu.....am terminat treaba acus bag un fum si o tai in casa la baiat ca e singur ka tv pooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 27, 2013 12:27 am | |
| am sosit de la sc le am dat sa pape acum is la teme ma afum si beau ceut.si sa merg la mega sa vad ce mai papam de cina ca nimic nu mai vor din ce avem deja.va pop spor la cf | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 27, 2013 2:55 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 27, 2013 3:51 am | |
| mai lasa tigarea fata .vai a crescut fitu si parui altfel o printesa.pop fete | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 27, 2013 6:54 pm | |
| neata buna merçi speranta tigara nu o las ca nici ea nu ma lasa pe mine poooooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 27, 2013 7:22 pm | |
| neata pop )))))))) hihih.doar ce am sosit am intins rufe ca am dat drumu inainte de aduce copii spalat vase si ma odihnesc sa vad ce fac papi off.spor pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 27, 2013 7:23 pm | |
| io inca nu m-am apucat de nimic tre sa trezesc fata,apoi intru in forta spor la treburi poop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 27, 2013 7:26 pm | |
| )))))))).ti am zis ca te ai invatat rau)))) de spor pop. | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 27, 2013 7:28 pm | |
| pai da ce....nu am timp toata ziua???? : p
pooop zuzi | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 27, 2013 7:30 pm | |
| ba da eram ironica)))))))))) | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Mier Mar 27, 2013 11:47 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Joi Mar 28, 2013 3:21 am | |
| :draga mea: :ihihihihi: ranjila.buna,am sosit si intrai la priza iara bagai friptura la cup cu legume si ma gandesc garnitura.hm si sa vad ceva dulce e [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 29, 2013 1:28 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 29, 2013 2:08 am | |
| pop am ajuns am mancat treaba nam va pop week.placut pop fete ralucooooooooooooooooooooooooooooo.pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 29, 2013 3:37 am | |
| weekend placut si de la mine noi gata;;;;;;;;;;;;vacanta 2 sapt pooooooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 29, 2013 4:05 am | |
| :draga mea: :ihihihihi: :tigara: :uiii: msmsmms v ati scos noi avem scoala altfel si dupa vacanta una sapta)))))))))))0 rahat pe bat.asta e.pop ralucoooooooooooo pop fete | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 29, 2013 4:41 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 29, 2013 4:54 am | |
| :ihihihihi: :tigara: acus o aprind uitai vacanta placuta pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 29, 2013 6:45 am | |
| merçi,merçi si io la un fum acu am bagat fata la dus in 10 min bag si baiatu ca sa fiu gata cand incep romanii au talent pooop o seara placuta
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 29, 2013 5:02 pm | |
| neata trezirea maica)))) :ihihihihi: :tigara: :sarut: eu numa uit ai mei da va pop week.placut cafeluta | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 29, 2013 7:25 pm | |
| neata bunaaaa m-am trezit mai dimineata da era sotu pe laptop si io am intrat de pe tableta dar doar m-am jucat pe jocuri nu am intrat si pe net ca merge greu pooop weekend placut
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 25 Vin Mar 29, 2013 8:55 pm | |
| aha.neata pop si la mine o stat sotu pana acum si l am gonit)))))))))))) va pop | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic 25 | |
| |
|
| |
| Off topic 25 | |
|