| Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! | |
|
+14scumpetea amellyashop ari05 adriana tit.ioana mihaelamicu2001 rahela bruneta_anytza claudia1 nicoletadina Eliss geani jolinutza Ralu 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Oct 29, 2010 9:43 pm | |
| Va place emisiunea "Dansez pentru tine" ?este show-ul de televiziune care ne arata o alta fata a persoanelor publice din romania, cu dansuri mai mult sau mai putin spectaculoase, dar si cu multe balbe marca Iulia Vanturi si glumite old style ce poarta semnatura lui Stefan Banica Jr".Hai sa comentam tot ce misca in emisiune: de la tinutele concurentilor pana la notele juriului.Nu-mi place emisiunea in mod deosebit, dar am chef sa stam la palavrageala. | |
|
| |
jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Sam Oct 30, 2010 9:42 pm | |
| Sunt dezamgita,ca a plecat minodorica,acu tin cu fata ai care e cu stevenul! pupici multi | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Sam Oct 30, 2010 11:09 pm | |
| da e frumoasa Ella, imi place bingbung dar mai mult imi place Adela hello | |
|
| |
geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Lun Noi 01, 2010 1:08 am | |
| eu nu ma uit deloc la dansez pt tine ca nu prea imi place | |
|
| |
jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Noi 03, 2010 9:46 pm | |
| abia astept sa vad care iese tura asta! dansez | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Noi 03, 2010 10:32 pm | |
| sa ne spui si noua geany [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Joi Noi 04, 2010 1:04 am | |
| la inceputul inceputului ma uitam...dar acum nu ma mai uit deloc ca ma enerveaza...asa doar cateva secvente. | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Joi Noi 04, 2010 1:54 am | |
| si eu la fel pe prima editie nu am ratat-o deloc dar acuma nu ma mai uit | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Joi Noi 04, 2010 4:28 am | |
| | |
|
| |
claudia1 Prietena Vip
Varsta : 55
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Joi Noi 04, 2010 8:52 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 05, 2010 11:32 am | |
| eu printre ele ,imi place dar nu am timp nici sa respir dapai sa ma uit la tele | |
|
| |
bruneta_anytza Nouvenit
Varsta : 40
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Sam Noi 06, 2010 6:59 am | |
| eu urmaresc dar aseara nu am vazut cine a iesit si cine a intrat la duel | |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Sam Noi 06, 2010 9:29 am | |
| a iesit bogdan cu an-maria si acum sunt 3 echipe la duel: fodor, octavian strunila si nicola | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Noi 10, 2010 6:06 am | |
| comentati voi ca sa am ce citi si eu fetelor | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Noi 10, 2010 7:09 am | |
| da asa comentatii voi sa fim si noi in rand cu lumea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Noi 10, 2010 7:16 am | |
| comentam, mie imi place foarte mult, de-abia astept vinerea ca sa vad emisiunea | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Noi 10, 2010 7:51 am | |
| cand se termina....mai este mult? | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Noi 10, 2010 8:08 am | |
| | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Noi 10, 2010 8:14 am | |
| pai cred ca stiu fetele care se uita la el | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Noi 10, 2010 8:27 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Noi 10, 2010 9:21 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Noi 10, 2010 9:30 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Noi 10, 2010 9:32 am | |
| si eu ma uitam la el mai demult inimapupici | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 12, 2010 2:38 am | |
| de-abia astept sa vad diseara | |
|
| |
mihaelamicu2001 Nouvenit
Varsta : 48
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Dum Noi 14, 2010 10:31 pm | |
| imi place...doar ca e prea trist...cand se danseaza e perfect | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! | |
| |
|
| |
| Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! | |
|