| Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! | |
|
+14scumpetea amellyashop ari05 adriana tit.ioana mihaelamicu2001 rahela bruneta_anytza claudia1 nicoletadina Eliss geani jolinutza Ralu 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mar Noi 30, 2010 5:48 pm | |
| | |
|
| |
ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mar Noi 30, 2010 9:09 pm | |
| noroc ca se termina azi :king: | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Dec 01, 2010 5:57 am | |
| | |
|
| |
ari05 Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Dec 01, 2010 9:20 pm | |
| da nicoleta...
sunt curioasa cine a castigat .... | |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Dec 01, 2010 10:35 pm | |
| fetelor,am ratat ieri emisiunea | |
|
| |
jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Joi Dec 02, 2010 12:25 am | |
| va spun eu a casticgat ELLA si Octavian locul 1! A fost super emisiunea! | |
|
| |
anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Joi Dec 02, 2010 12:34 am | |
| eu nu urmaresc emisiunea dar merita felicitarile mele castigatorii,au muncit foarte mult. | |
|
| |
lica.irina Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Joi Dec 02, 2010 2:28 am | |
| ma asteptam sa castige adela. | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Joi Dec 02, 2010 6:43 am | |
| felicitari nici eu nu vad emisiunea | |
|
| |
ari05 Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Joi Dec 02, 2010 8:35 pm | |
| wow super !!!!!!!!!!!! eu chiar imi doream sa castige ei ! desi recunosc ca Adela si ... cum l-o chema au dansat mai bine... .cazul lor nu mi s-a parut asa important k al Ellei | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Dec 03, 2010 2:13 am | |
| si eu ma bucur pentru ei,oricum cred ca toti au fost multumiti financiar | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Dum Dec 05, 2010 6:10 am | |
| ar fi bine rahela cum spui tu sa fie | |
|
| |
ari05 Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Dum Dec 05, 2010 9:02 am | |
| am vazut si eu ieri emisiunea , finala... in reluare... eu sincer as fi dat banii , sau ma rog... o donatie mai mare, celui care a dansat cu Nicola... pt baietelul lui care e in scaun cu rotile... ei clar avea nevoie mult mai mare de ani decat cei care se palngeau ca vezi damne nu au casa or si stau prin chirii ... in loc sa zica MERCI ca =s sanatosi si au forta de munca... dar nah.... | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Dum Dec 05, 2010 9:06 am | |
| asa este ari fara comentari | |
|
| |
ari05 Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Dum Dec 05, 2010 9:12 am | |
| sunt curioasa la urmatoarea editie ce cazuri vor alege rade ca se pare ca sunt din ce in ce mai "aiurea" ... | |
|
| |
mamica2 Prietena Vip
Varsta : 58
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Dum Dec 05, 2010 10:25 am | |
| mie mi-a placut echipa castigatoare...
| |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mar Dec 07, 2010 10:36 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Dec 08, 2010 12:03 am | |
| atunci il poti bloca raluca | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Dec 08, 2010 5:06 am | |
| pai din primavara incepe iara, de-abia astept | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 40 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Dec 08, 2010 10:36 am | |
| gata sezonul acesta abia astept urmatorul | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Lun Ian 10, 2011 12:00 am | |
| ati vazut ca au luc preselectii? cred ca din martie va incepe | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Lun Ian 10, 2011 12:01 am | |
| pe mine deja m-a plictisit concursul asta...parca numai are niciun farmec | |
|
| |
ari05 Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Lun Ian 10, 2011 4:38 am | |
| chiar ca........... sunt prea anosti... si cazurile naspa... si dansuri nasoale... | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mar Ian 11, 2011 11:19 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Ian 12, 2011 12:14 am | |
| cu siguranta incepe, din moment ce se fac preselectii... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! | |
| |
|
| |
| Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! | |
|