| Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! | |
|
+14scumpetea amellyashop ari05 adriana tit.ioana mihaelamicu2001 rahela bruneta_anytza claudia1 nicoletadina Eliss geani jolinutza Ralu 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mar Noi 23, 2010 10:21 am | |
| ati vazut ca au mai ramas trei perechi in concurs? oare cine va castiga? | |
|
| |
claudia1 Prietena Vip
Varsta : 55
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mar Noi 23, 2010 10:27 am | |
| imi pare rau dar eu nu ma uit ca nu ma lasa andrei ,el vrea pe muzica necajita | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mar Noi 23, 2010 10:49 am | |
| si eu abia astept sa vad cine va castiga :king: | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 40 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mar Noi 23, 2010 11:16 am | |
| chiar sunt curioasa ce se v-a vota cazul sau dansul | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mar Noi 23, 2010 6:45 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mar Noi 23, 2010 11:36 pm | |
| nu, nico eu cred ca se va vota ca de obicei: cazul sau vedeta, dansul mai putin | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mier Noi 24, 2010 2:41 am | |
| si cine mai este acum adica ce echipe sunt | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Joi Noi 25, 2010 10:37 pm | |
| pai mai este adela popescu, paula seling si octavian strunila cu perechile lor in concurs
| |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 26, 2010 12:15 am | |
| si va castiga paula sigur | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 26, 2010 11:01 am | |
| eu zic ca ar trebui sa se voteze si dansul pt ca fiecare se straduie sa danseze cat mai bine si in fond pt asta participa , bineinteles nu se poate uita si de caz dar ar trebui sa se faca o medie | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 26, 2010 12:50 pm | |
| AI DREPTATE IOANA inimapupici | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 26, 2010 12:54 pm | |
| sunt unele cazuri chiar impresionante dar si unele dansuri f bune pupic | |
|
| |
adriana Sponsor
Varsta : 46
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 26, 2010 5:59 pm | |
| eu cred ca dansul ar trebui votat..... nici cazul nu este insa de lepadat , dar ca sa dansezi cat mai bine trebuie sa depui mai mult efort ,....... eu nu am rezistat aseara pana la sfrasit asa ca nu stiu cum sa terminat! | |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 26, 2010 6:53 pm | |
| asa o fi fetelor cum spuneti | |
|
| |
ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 26, 2010 9:44 pm | |
| eu am mai uitam... dar sincer , in editia asta au fost dansuri cam naspa... aseara nu am reusit sa ma uit, ca am picat de somn... dar am vazut sl stiri ca au ramas Adela Popescu... normal... si Octavina strunila in finala... sincer ma bucur.. eu as vrea sa castige octavian si ela... cazul lor mi se pare imrepsionant | |
|
| |
amellyashop prietena la distanta
Varsta : 40
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 26, 2010 11:16 pm | |
| mai fetelor e aranjat totul dupa mine ... o sa iasa asa: 1. adela 2. octavian 3. paula Nu m-am uitat aseara cine a iesit dar va garantez eu ca asa va fi! daca gresesc, altadata tac [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] si la editia precedenta am avut dreptate [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
amellyashop prietena la distanta
Varsta : 40
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 26, 2010 11:17 pm | |
| aaa, si in nici un caz nu se voteaza nici dansul nici cazul ci vedeta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
scumpetea Nouvenit
Varsta : 45
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 26, 2010 11:20 pm | |
| Nu m-am uitat aseara deci nu situ cine a castigat...A fost ultima editie nu? | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 26, 2010 11:34 pm | |
| fetele eu m-am uitat putin aseara, dar ne uitam azi in reluare dar credeti ca mai conteaza cine a castigat cand era clar deja? Adela normal... sincera sa fiu nu-mi place deloc de Paula cum danseaza ma asteptam sa fie calumea dar.... nah | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Vin Noi 26, 2010 11:42 pm | |
| la dansez pentru tine nu ma uit ,drept sa va spun nu am timp ,imi place dar cand si cand
| |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Dum Noi 28, 2010 2:02 am | |
| | |
|
| |
ari05 Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Lun Noi 29, 2010 5:10 am | |
| finala e miercuri ,de 1 dcembrie... au mai ramas in conc adela si octavian eu sunt sigura ca adela va castiga... desi mi-as dori sa castige octavian... cazul Elei e chiar ..... pe bune... adik .... ce m-a enervat editia asta... se plang frate ca stau in chirie si n-au casa lor... gen ala care a dansat cu paula seling, sau care danseaza cu adela.. ok.. nu zic ca nu e greu.. .dar frate, bucura-te ca esti sanatos si ai forta de munca !!! ca doar cari sunt care n-au casa lor, cati sunt care stau in chirii... asta e... asta-i romania ! ar trebui selectate mai cu atentie "cazurile" ... ar trebui dati banii asia la cine are cu adevarat nevoie... si ma refer la cei cu probl de sanatate... nu la cei care au o problema ca stau in chirie... acuma sa fim seriosi....
| |
|
| |
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Lun Noi 29, 2010 6:18 am | |
| asa este ari dar cred ca si pe acolo daca n ai pile nu intri parerea mea. | |
|
| |
ari05 Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Lun Noi 29, 2010 10:31 pm | |
| da... chiar ma gandeam si eu e ce baza se selecteaza cazurile.... | |
|
| |
anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! Mar Noi 30, 2010 12:31 am | |
| sincer nu ma omor dupa ea. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! | |
| |
|
| |
| Comenteza show-ul "Dansez pentru tine"! | |
|