| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|
+21Alina rahela ramona81 Delia laura adriana_1 cry2000 claudia1 anuta22 mamica2 lica.irina brigitta carmen Eliss tit.ioana Gianina jolinutza speranta nicoletadina ari05 Ralu 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Ian 21, 2011 1:33 am | |
| | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Ian 23, 2011 7:19 am | |
| mi-a fost asa de dor de voi... mi-ati lipsit tare mult dar cum am avut probleme cu piciul cu serviciul, cu plimbatul la doctor azi nu am rezistat cu toarte ca sunt obosita si am intrat sa va vad sa va citesc | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Ian 23, 2011 8:18 am | |
| sa sti ca ai cam lipsit sper sa ti revi carmen dragut | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Ian 23, 2011 8:31 am | |
| - carmen a scris:
- mi-a fost asa de dor de voi... mi-ati lipsit tare mult dar cum am avut probleme cu piciul cu serviciul, cu plimbatul la doctor azi nu am rezistat cu toarte ca sunt obosita si am intrat sa va vad sa va citesc
te pupi carmen si sanatate multa va doresc ,noi suntem aici si ori de cate ori ai nevoie de un sfat te vom asculta si iti dam o mana love | |
|
| |
jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Ian 23, 2011 9:41 am | |
| si mie imi era dor de voi,am lipsit cateva ile,si azi tot pe fuga am fost si nam prea avut timp sa postez! dar am revenit in forta!! | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 41 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Ian 23, 2011 12:31 pm | |
| din nou am lipsit fetele , si din nou sunt tot pe fuga dar sa stiti ca eu ma gandesc la voi pupic | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Ian 23, 2011 8:56 pm | |
| - nicoletadina a scris:
- sa sti ca ai cam lipsit sper sa ti revi carmen dragut
- Admin a scris:
- carmen a scris:
- mi-a fost asa de dor de voi... mi-ati lipsit tare mult dar cum am avut probleme cu piciul cu serviciul, cu plimbatul la doctor azi nu am rezistat cu toarte ca sunt obosita si am intrat sa va vad sa va citesc
te pupi carmen si sanatate multa va doresc ,noi suntem aici si ori de cate ori ai nevoie de un sfat te vom asculta si iti dam o mana love Multumesc fetele... sa stiti ca ma simt bine de cate ori intru si stau de vb cu voi inimapupici intru de placere o floare Multumesc fetele si pentru intelegere :drunken: | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 41 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Lun Ian 24, 2011 11:21 am | |
| la fel intru si eu fetele chiar daca de multe ori numai e nimeni la orele cand intru eu , dar macar citesc ce ati mai facut si stiu cate ceva despre voi | |
|
| |
anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Ian 25, 2011 9:33 pm | |
| am revenit si eu astazi un pic la voi,ca imi era dor de voi. | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 27, 2011 12:47 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 27, 2011 12:56 am | |
| toate fetele pupicei
ralu dar ce este cu gianina de numai intra deloc???????????? | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 27, 2011 7:56 am | |
| | |
|
| |
brigitta prietena la distanta
Varsta : 46
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 27, 2011 8:40 am | |
| imi este foarte dor de voi dragele mele, va pup pe toti :drunken: | |
|
| |
cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 27, 2011 8:56 am | |
| A INTRAT ASTAZI GIANINA! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 27, 2011 10:45 am | |
| am intrat si eu sa vad ce mai faceti. | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 27, 2011 7:30 pm | |
| nu ea mai este o geanina cry rusinnne | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 27, 2011 9:01 pm | |
| ce mai ziceti fetelor,cum sunteti? | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Ian 28, 2011 4:57 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Ian 28, 2011 6:59 am | |
| - brigitta a scris:
- imi este foarte dor de voi dragele mele, va pup pe toti :drunken:
SI NOUA BRIGI love - cry2000 a scris:
- A INTRAT ASTAZI GIANINA! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
mai este o fata gianina dar nu stiu nimik de ea dragut - nicoletadina a scris:
- nu ea mai este o geanina cry rusinnne
cu drag nico pupicei | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Ian 28, 2011 7:00 am | |
| mie dor de vremurile bune fetelor ce faceti? | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Ian 28, 2011 7:59 pm | |
| hmmm...se pare ca la nimeni nu i-a fost dor de mine... ras nici nu mi-ati observat lipsa....ei e bine oricum...mie mi-a fost putin dor de voi dar nu am putut sa intru am avut ceva probleme... | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Ian 28, 2011 9:03 pm | |
| cum nu eliss dar stim ca tu esti cu munca cu ture | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Ian 28, 2011 11:33 pm | |
| - Eliss a scris:
- hmmm...se pare ca la nimeni nu i-a fost dor de mine... ras nici nu mi-ati observat lipsa....ei e bine oricum...mie mi-a fost putin dor de voi dar nu am putut sa intru am avut ceva probleme...
MIA FOST DOR DE TINE ,IN FIECARE ZI M-AM GANDIT OARE CE FACI ?UITATE MAI SUS SI VEZI CA AM INTREBAT DE TINE uuha ha PAI ASA TREBUIA SA SCRIU IN FIECARE ZI ORI DE CATE ORI IMI ERA GANDUL LA TINE uuha ha TE PUPI SI BINE AI REVENIT pupicei | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Feb 03, 2011 8:19 pm | |
| elena,clau,nico,ioana cuscra ,unde sunteti feteleor love | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Feb 04, 2011 10:02 pm | |
| eu sunt pe aici mie dor de voi in fiecare zi. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|