| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|
+21Alina rahela ramona81 Delia laura adriana_1 cry2000 claudia1 anuta22 mamica2 lica.irina brigitta carmen Eliss tit.ioana Gianina jolinutza speranta nicoletadina ari05 Ralu 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Noi 10, 2011 2:46 am | |
| bine ai venit si te asteptam cat mai des alaturi de noi inbratisare | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Dec 09, 2011 11:55 pm | |
| cam gol forumul ....imi este dor de voi fetelor plang | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 10, 2011 12:31 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Dec 11, 2011 10:55 pm | |
| nu bai cami ...bine ca suntem noi care vorbim zi de zi ...daca nu messenger ....din mai poate imi caut de munca si nu voi mai avea timp asa de buonat iupi sa dea domnul sa gasesc
| |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Dec 11, 2011 10:58 pm | |
| serios?iti cauti de munca?inseamna ca nu imputinam tare de tot | |
|
| |
mamica2 Prietena Vip
Varsta : 58
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Dec 11, 2011 11:03 pm | |
| buna fetelor, am intrat sa va urez si eu SARBATORI FERICITE, si mosul sa treaca pe la toate... imi pare foarte rau ca nu imi pot relua activitatea, desi intru la 2 zile parca vreau mai mult... sper ca intr-o zi sa revin printre voi | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Dec 11, 2011 11:15 pm | |
| | |
|
| |
Delia Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Lun Dec 12, 2011 8:26 pm | |
| hai fetelor,mai intrati si voi mai des,sa fim cat mai multe | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Lun Dec 12, 2011 8:39 pm | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Dec 13, 2011 12:21 am | |
| - nania a scris:
- serios?iti cauti de munca?inseamna ca nu imputinam tare de tot
da nania ,nu mai tine cureaua ...datoriile cresc poc ....se scumpeste iar tot ce facem ...eu acasa ,al meu acasa ,bine e in prenatal panan mai ,dar el se duce din martie la munca vreau sa vad daca pot duce pe datius la cresa sa imi gasesc si eu ,poate ma duc unde lucreaza el la secretariat ....acum sa vedem ,am inteles ca secretara de la firma e insarcinata...si sa vad ce bafta am inbratisare | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Dec 13, 2011 2:58 am | |
| bafta multa atunci iti tin pumnii chiar daca asta inseamna ca nu ai sa mai ai asa mult timp,eu tot iti urez bafta | |
|
| |
mnikoleta Nouvenit
Varsta : 48
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Dec 23, 2011 5:39 am | |
| | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Dec 31, 2011 3:02 am | |
| cand dispar asa mult sa stiti ca ceva rau s-a intamplat... sper sa fie bine pup fetele | |
|
| |
mnikoleta Nouvenit
Varsta : 48
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Ian 03, 2012 12:05 am | |
| SA DEA DOMNUL CARMNE ,SA VA FIE BINE DE ACUM INCOLO inbratisare | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 05, 2012 12:46 am | |
| hai fetele ,ce se intampla cu voi pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 05, 2012 2:18 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 05, 2012 2:20 am | |
| | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 05, 2012 2:25 am | |
| | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 05, 2012 2:25 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 05, 2012 9:18 am | |
| aaaa ce am facut cu el ,,,,el crede ca se joaca cu mine ...hm
| |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Ian 05, 2012 10:48 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Lun Ian 09, 2012 10:39 pm | |
| mai dar unde sunte-ti???????????? chiar nu mai intra nimeni ?????????????? sad | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Ian 11, 2012 8:35 pm | |
| eu o sa intru mai des pana duminica ca de luni la scoala,plang o sa mi fie dor dde voi | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Ian 15, 2012 12:48 am | |
| ramonica te asteptam cand poti ,si noua ne va fi dor pup si imi este dor de voi toate ...dar nah no comment | |
|
| |
moldoveanu alina Membru Banat
Varsta : 42
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Iul 27, 2012 5:01 pm | |
| neata fetele mia fost dor de voi de aceea mam conectat din nou si vreau sa vb cu voi.pupici | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|