| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|
+21Alina rahela ramona81 Delia laura adriana_1 cry2000 claudia1 anuta22 mamica2 lica.irina brigitta carmen Eliss tit.ioana Gianina jolinutza speranta nicoletadina ari05 Ralu 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Aug 18, 2011 5:16 am | |
| si noua de tine Delia [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Aug 21, 2011 3:47 am | |
| | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Aug 21, 2011 5:03 am | |
| pop mia fost dor de iupi voi | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Aug 25, 2011 7:45 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Aug 30, 2011 2:09 am | |
| de eliss ce stiti?
claudia feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bye | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Aug 30, 2011 2:50 am | |
| nu mai stiu nimic nico ...fiecare poate are altceva de facut decat sa vina si sa ne salute 5 minute poate au gasit un forum mai minunat si mai vorbaret ca al nostru ..dar pentru un sdalut fiecare gaseste 5 minutele ,bine ca pentru concursuri atunci gasesc ,nu mai au treburi ,nu se mai impart intre familie si pc ....nah asta e ...imi pare rau ca am pus atata suflet pentru nimik dar imi pare nespus de bine ca putinele care am ramas ne saluta si barfim in continuare fff | |
|
| |
Delia Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Aug 30, 2011 3:14 am | |
| poate ellis lucreaza sau chiar e obosita stiu ca lucreaza in schimburi | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Aug 30, 2011 7:22 pm | |
| stiu delia ,multumim oricum | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Aug 30, 2011 7:32 pm | |
| naspa imi pare rau ca,,erau super fete'' si chiar imi lipsesc. | |
|
| |
geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Sept 01, 2011 12:39 am | |
| ete fetelor am revenit si eu dupa o vreme lunga de absenta...sper ca nu v-a fost asa tare dor de mine usurata va pupi pupi pe toate | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Sept 17, 2011 3:55 am | |
| te pupic geani si te asteptam cand vrei tu ...chiar ma intrebam ce e cu tine pupi | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Oct 07, 2011 1:42 am | |
| va pupic fetele am depasit perioada cea mai critica din viata mea... acum ca m-am linistit pot si eu forumi in voie | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Oct 07, 2011 5:53 am | |
| BUNA CAMI ...CE SA INTAMPLAT CU TINE ...CHIAR MAM GANDIT LA VOI ...N-AM AVUT NICI NR DE TEL ...DAR BINE CA SUNTE-TI BINE SI VA PUPIC DULCE | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Noi 03, 2011 8:22 pm | |
| Geanina ce mai face oare? nu a mai intrat demult | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Noi 03, 2011 8:31 pm | |
| | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Noi 03, 2011 9:48 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Noi 05, 2011 9:03 pm | |
| Geanina cu produsele forever... era sponsor mai, a-ti uitat-o pe fata? | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Noi 05, 2011 11:32 pm | |
| n-am uitat-o ,dar este pe alte forumuri mai preferate de ea si nu e singura de pe acest forum | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Noi 06, 2011 4:06 am | |
| :Nu stiu: cum adik raluu nu este singura dupa acest forum? | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Noi 06, 2011 4:25 am | |
| CARE A PREFERAT ALT FORUM GEANI ...MAI SUNT ELENA CARE NU DA UN SEMN DE VIATA ,RAHELA ,MAMICA 2 ,ARI05 ,NAH ACUM FIECARE ALEGE CE VREA pop ....TU CE FACI ?GATA MUSAFIRII ? inbratisare :fericire: | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Lun Noi 07, 2011 4:49 am | |
| am inteles raluu pop ...eu bine da gata au plecat :doh: | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Lun Noi 07, 2011 11:47 am | |
| | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Noi 08, 2011 2:31 am | |
| inbratisare inbratisare inbratisare raluu | |
|
| |
Delia Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Noi 08, 2011 11:12 pm | |
| feteloooor ce dor imi era de voi.Am pierdut adresa,de fapt,Luana a intrat la email-uri si mi-a sters cam tot ce era pe-acolo.si m-a ajutat Speranta sa va revad.Sunt bucuroasa ca suntem din nou impreuna. | |
|
| |
cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Noi 10, 2011 2:28 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|