| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|
+21Alina rahela ramona81 Delia laura adriana_1 cry2000 claudia1 anuta22 mamica2 lica.irina brigitta carmen Eliss tit.ioana Gianina jolinutza speranta nicoletadina ari05 Ralu 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Feb 05, 2011 1:08 am | |
| si mie imi este dor de voi...poate maine am mai mult timp liber love inimapupici | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Feb 05, 2011 1:22 am | |
| pupi pupi pupi pupi elena | |
|
| |
brigitta prietena la distanta
Varsta : 46
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Feb 05, 2011 2:54 am | |
| | |
|
| |
anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Feb 05, 2011 10:46 am | |
| si noi pe voi.Ce mai faci Brigi? | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Feb 06, 2011 8:46 pm | |
| nico ? ce faci .imi e dor de tine love | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Feb 06, 2011 11:09 pm | |
| mie dor de fetele care erau zilnic alaturi de noi | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Feb 06, 2011 11:23 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Feb 06, 2011 11:40 pm | |
| te cred Ralu,sau dus vremurile alea | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Lun Feb 07, 2011 9:17 am | |
| si mie mi a fost dor de voiiiiiiiiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 41 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Lun Feb 07, 2011 6:30 pm | |
| si mie mi-a fost dor de voi , imi cer scuze ca v-am parasit o perioada dar revin cat pot de des | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Feb 11, 2011 7:35 pm | |
| si mie imi este dor de voi dar din pacate in ultima vreme sunt mai mult pe la servici..... | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Feb 11, 2011 10:00 pm | |
| pupi fetele ,noi suntem aici oridecate ori va este dor de noi elena si mie imie tare dor de tine ,dar nah serviciul e baza ,cum te simti? | |
|
| |
brigitta prietena la distanta
Varsta : 46
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Feb 12, 2011 3:25 am | |
| si mie imi este dooooooooooor de voi fetelor!!!!!!!!! | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Feb 12, 2011 10:41 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Feb 12, 2011 5:22 pm | |
| te pup Raluca...ce sa-ti spun...asa si asa...cand mai bine cand mai putin bine...abia astept sa vina primavara!! | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Feb 12, 2011 7:09 pm | |
| | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 41 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Feb 13, 2011 8:48 pm | |
| fetele si mie mi-a fost dor de voi | |
|
| |
cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Lun Feb 14, 2011 11:27 pm | |
| fetelor [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]de Anuta stiti ceva? | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Feb 16, 2011 8:46 pm | |
| Cry multumesc de intrebare,sunt bine,doar ca nu am mai avut timp sa intru pe fiorum. | |
|
| |
cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Feb 17, 2011 1:02 am | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ma bucur ca esti bine | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Feb 17, 2011 6:16 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Feb 17, 2011 7:44 am | |
| vai cuscra pupi ,anuta pupi elena pe unde o fi ?iar munceste uuha ha | |
|
| |
adriana_1 prietena la distanta
Varsta : 41
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Feb 17, 2011 9:07 am | |
| si mie mi-e dor sa mai stau cu voi la o barfa mica. da timpul e cam foarte limitat | |
|
| |
mamica2 Prietena Vip
Varsta : 58
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Feb 17, 2011 9:28 pm | |
| Nici eu nu mai am asa de mult timp... dar 5 min din zi macar atat sa intru pe forum gasesc | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Feb 18, 2011 4:31 am | |
| pupi fetele ,ne gasiti aici oridecateori aveti chef de o barfa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|