| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|
+21Alina rahela ramona81 Delia laura adriana_1 cry2000 claudia1 anuta22 mamica2 lica.irina brigitta carmen Eliss tit.ioana Gianina jolinutza speranta nicoletadina ari05 Ralu 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Lun Aug 01, 2011 5:32 am | |
| cry,elena,nico ,rahela,brigi,carmen ....imi este dor de voi fetele pupi oare cum sunte-ti? | |
|
| |
brigitta prietena la distanta
Varsta : 46
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Lun Aug 01, 2011 5:34 am | |
| Ralu sa sti ca si mie este dor de tine, suntem bine si va pupm salut: | |
|
| |
Delia Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Lun Aug 01, 2011 10:29 pm | |
| am venit si eu,in sfarsit sunny | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Aug 02, 2011 1:28 am | |
| buna delia ,ce sa intamplat cu voi ...ati fost plecati? pupi ma bucur ca sunte-ti bine iupi si ca in sfarsit ai dat un semn de viata ...te pupi | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Vin Aug 05, 2011 7:35 am | |
| hai cry ,nico cat stati in concediu ? rade imi este dor de voi fetele elena?oare cine stie ceva de ea ...cred ca a inceput munca :Nu stiu: | |
|
| |
cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Sam Aug 06, 2011 4:31 am | |
| ralu aici sunt am venit , si mie mi-a fost dor de voi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Aug 07, 2011 4:47 am | |
| party party party bine ai revenit iubita pupi | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Aug 07, 2011 5:51 am | |
| pup ralu, sarutmana [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Aug 07, 2011 7:32 am | |
| :0:: mi-ai lipsit ,ti-am simtit lipsa pupi | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Aug 07, 2011 8:04 am | |
| si tu mie [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] te sun maine de la servici | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Aug 07, 2011 8:13 am | |
| oki iubita ca eu am ramas fara minute ,te mai sunam dar nah minutele astea daca ar fi 7000 si tot nu imi ajung by happy | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Aug 07, 2011 8:19 am | |
| bine ai revenit cry unde ai petrecut concediul? | |
|
| |
mamica2 Prietena Vip
Varsta : 58
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Aug 07, 2011 9:54 am | |
| am vazut ca sunt mamici noi pe forum, le salut si le doresc sedere placuta pe forum cat despre voi cele mai vechi, imi pare rau ca nu am putut sa-mi mai beau cafeluta alaturi de voi | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Aug 07, 2011 11:22 pm | |
| multumesc ramo te asteptam mamica2, cand ai timp noi suntem aici pup ralu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] lasa ca te sun eu | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Aug 07, 2011 11:27 pm | |
| buna mamica2! rosit: salut: pupicei cry! | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Dum Aug 07, 2011 11:59 pm | |
| pupi fetele ...acusica vine si nico iupi party | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Aug 10, 2011 6:30 am | |
| mie dor de voi fetelor. deja astept sa vb iara. nu m am intalnit cu carmen si eu mai stau doar sapt viitoare si nu stiu ce program am.
sa pop si vb curand. | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Aug 16, 2011 8:10 am | |
| si noua nico pupi bounce bounce bounce de carmen nu stiu nimik hm cine stie ce o fi cu ea ....poate cand isi rezolva problemele va intra si ea sarut nici elena nu mai stiu nimik de ea.... oricum va asteptam fetelor sarut | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mar Aug 16, 2011 11:29 pm | |
| helo fetele, va salut de pe la munca | |
|
| |
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Aug 17, 2011 12:14 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Aug 17, 2011 2:02 am | |
| ei uite ca a aparut si carmen ,salut pupi | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Mier Aug 17, 2011 7:42 pm | |
| da noroc ca am inceput munca... o sa va salut numai de la munca pana facem ceva cu calculatorul aseara nici mozilla nu mai mergea... | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Aug 18, 2011 12:51 am | |
| e bine si asa cami ...mai stim de voi iupi | |
|
| |
brigitta prietena la distanta
Varsta : 46
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Aug 18, 2011 4:45 am | |
| | |
|
| |
Delia Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! Joi Aug 18, 2011 4:51 am | |
| si mie mi-e dor de voi fetelor salut: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Imi este dor de voi fetelor !!!!!!!! | |
|