|
| Retete paste fainoase | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Retete paste fainoase Joi Feb 10, 2011 5:26 am | |
| - nicoletadina a scris:
- Paste cu sos Bechamell
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente: - 1 pachet paste (eu folosesc paste integrale) - 3 linguri rase cu unt - 2 linguri cu faina - 700 ml lapte - 2 catei de usturoi - 1/2 lingurita praf de nucsoara - sare
Mod de preparare: Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare si se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Cand sunt gata fierte pastele se strecoara. Separat intr-un vas se pune pe foc untul la topit si apoi se incorporeaza faina amestecand bine. Se toarna laptele putin cate putin, amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Se condimenteaza cu sare si nucsoara si se fierbe circa 10 min. Usturoiul se zdrobeste si se adauga si el. Acest sos se toarna peste paste si se servesc calde. Pentru decor se pot adauga cateva frunze de busuioc si cateva cuburi de rosii. Pofta buna! - nicoletadina a scris:
Paste cu ton şi roşii
Ingrediente: ansoa, ceapa, oregano, parmezan, pasta de tomate, Paste, rosii, ton, usturoi
publicat in Italiană, Paste, Peşte/fructe de mare, Rapide, Reţete
O reţetă rapidă de paste cu un sos uşor de realizat cu ingrediente pe care le puteţi cumpăra din timp pentru a le avea tot timpul la îndemână: roşiile şi tonul la conservă. Gătite de regulă cu paste scurte (fusilli sau rigatoni), aceste paste cu ragu de ton sunt foarte apreciate de către copii, chiar şi de către cei care nu mănâncă de regulă peşte. | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Retete paste fainoase Joi Feb 10, 2011 5:28 am | |
| Budinca de paste
Ingrediente: 500 grame paste fainoase din grau dur 300 grame pastrama piept de pui 1 ardei rosu 4 oua 200 ml smantana dulce 500 grame cascaval afumat sare,piper
Mod de preparare: Se fierb pastele al dente si se scurg.Separat se bat ouale in care se adauga ardeiul taiat suvite,pieptul de pui taiat marunt,400 grame cascaval ras,sare si piper dupa gust.Se toarna acest amestec peste paste si se amesteca cu grija sa nu se zdrobeasca pastele.Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor.Dupa 20 de minute se presara deasupra restul de cascaval ras si se aseaza si rondele de rosii.Se mai da la cuptor aprox 20 min pana prinde o crusta aurie.Se servesc taiate felii calde sau reci. | |
| | | rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Retete paste fainoase Joi Feb 10, 2011 5:47 am | |
| ooo,cred ca sunt super bune | |
| Subiect: Re: Retete paste fainoase Joi Feb 10, 2011 5:51 am | |
| Paste reci
Ingrediente: 200 g paste, 160 g ton din conserva, 50 g masline verzi, 50 g masline negre, 100 g mozarella, 2 rosii tari, 3-4 linguri ulei de masline, origano, un praf de sare.
Mod de preparare: Pastele se fierb atat cat scrie pe ambalaj apoi se dau prin jet de apa rece, mozarella si rosiile se taie cubulete, tonul se scurge de ulei, se adauga si maslinele, un praf de sare (facultativ), origano si uleiul de masline. Se amesteca toate la un loc si se servesc. Pofta buna!
| |
| | | cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Retete paste fainoase Joi Feb 10, 2011 5:59 am | |
| Nicooooooo mi-e foame | |
| Subiect: Re: Retete paste fainoase Joi Feb 10, 2011 6:02 am | |
| vino la mine pap legume fierte uuha ha | |
| Subiect: Re: Retete paste fainoase Joi Feb 10, 2011 6:05 am | |
| nu pace | |
| Subiect: Re: Retete paste fainoase Joi Feb 10, 2011 6:08 am | |
| incearca ultima reteta este super.
dar eu pun peste ton scurs de ulei, ceapa taiata fideluta, ardei gras, masline fara samburi sare piper si maioneza, este super | |
| Subiect: Re: Retete paste fainoase Joi Feb 10, 2011 6:13 am | |
| Te cred ca daia n-am vazut nici concursul ca am stat sa tot citesc | |
| Subiect: Re: Retete paste fainoase Joi Feb 10, 2011 6:22 am | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Retete paste fainoase | |
| |
| | | | Retete paste fainoase | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |