| Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
|
+44bimbilica nania OanaD Alina mamica_de_elina alina andro irina carmensytys adriana_1 gursachi RoxanaRoxana mamica2 ana anuta22 mihaella tit.ioana speranta carmen Laurita lica.irina mihaelamicu2001 manolecarmen Alexandra bruneta_anytza laura ramona81 Eliss paul_a Dia claudia1 monica_2008 geani Gianina raruta lilique rahela oanaelena flory brigitta nicoletadina amellyashop florares jolinutza Ralu 48 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 04, 2010 1:56 am | |
| iauzi ce frumos...da din Focsani sunt [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 04, 2010 4:40 am | |
| este frumos orasul PIATRA NEAMT din poze pupic | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 04, 2010 5:33 am | |
| eu locuiesc la tara in judetul braila | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 04, 2010 6:22 am | |
| | |
|
| |
laura prietena la distanta
Varsta : 49
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 04, 2010 7:35 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 04, 2010 8:01 am | |
| frumos oras laura poate il voi vizita
cum laura nu ai bebe??
| |
|
| |
laura prietena la distanta
Varsta : 49
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 04, 2010 9:45 am | |
| ba da,dar intelesesem la inregistrare daca sunt insarcinata BAITA LA BEBE | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 04, 2010 11:07 am | |
| localitatea galbenu Nicoleta | |
|
| |
bruneta_anytza Nouvenit
Varsta : 40
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Vin Noi 05, 2010 11:49 pm | |
| sunt din bucurestib si m-am nascut tot in bucuresti | |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Noi 06, 2010 10:14 am | |
| | |
|
| |
Alexandra prietena la distanta
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Noi 07, 2010 2:28 am | |
| eu m-am nascut in Cluj-Napoca, acolo am locuit pana la 19 an isi acum stau in Gilau | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Noi 07, 2010 3:02 am | |
| cred ca este frumos clujul ale | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Noi 09, 2010 11:50 pm | |
| din pozele tale, am vazut ca este foarte frumos clujul | |
|
| |
manolecarmen Nouvenit
Varsta : 47
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 10, 2010 12:02 am | |
| constanta, la malul marii | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 10, 2010 12:09 am | |
| | |
|
| |
manolecarmen Nouvenit
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 10, 2010 12:35 am | |
| este frumos orasul dar mai frumos este vara | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 10, 2010 6:14 am | |
| | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 10, 2010 8:35 am | |
| ooo la constanta frumos...eu in focsani m-am nascut si aici am si crescut si aici am si ramas | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 10, 2010 6:22 pm | |
| mi ar place ca la vara sa va vizitez multumesc | |
|
| |
mihaelamicu2001 Nouvenit
Varsta : 48
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Noi 14, 2010 8:53 pm | |
| sunt din Bv...si stau in Bucuresti | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Lun Noi 15, 2010 4:29 am | |
| wao super miha in ce zona a bucurestiului???? | |
|
| |
lica.irina Prietena de Elita
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 18, 2010 3:24 am | |
| m-am nascut in Costesti si stau in Pitesti. | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 18, 2010 5:39 am | |
| super irina la vara poate ne cunoastem | |
|
| |
Laurita Membru Banat
Varsta : 34
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Noi 21, 2010 3:32 am | |
| Eu m-am nascut In Suceava dar daca sotul meu este dinCostanta ne-am mutat aici de aprope un an! | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Noi 21, 2010 4:20 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
| |
|
| |
| Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
|