| Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
|
+44bimbilica nania OanaD Alina mamica_de_elina alina andro irina carmensytys adriana_1 gursachi RoxanaRoxana mamica2 ana anuta22 mihaella tit.ioana speranta carmen Laurita lica.irina mihaelamicu2001 manolecarmen Alexandra bruneta_anytza laura ramona81 Eliss paul_a Dia claudia1 monica_2008 geani Gianina raruta lilique rahela oanaelena flory brigitta nicoletadina amellyashop florares jolinutza Ralu 48 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mamica2 Prietena Vip
Varsta : 58
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Dec 25, 2010 1:50 am | |
| Eu sunt din zona Moldovei
Poate dupa sarbatori facem o intalnire.... stabilim un punct ;) | |
|
| |
RoxanaRoxana Nouvenit
Varsta : 41
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Ian 11, 2011 3:05 am | |
| | |
|
| |
florares prietena la distanta
Varsta : 49
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Ian 11, 2011 9:53 am | |
| deva ...nui nimeni din apropiere | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 40 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Ian 11, 2011 10:36 am | |
| Oradea e prin apropiere Flory rad | |
|
| |
anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Feb 05, 2011 11:12 am | |
| eu m-am nascvut in Brasov,iar acum locuiesc in Onesti,jud Bacau. | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Feb 08, 2011 1:56 am | |
| | |
|
| |
gursachi Nouvenit
Varsta : 42
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Feb 19, 2011 1:39 am | |
| m-am nascut in orasul gura-humorului,jud suceava..acum locuiesc impreuna cu familia mea in orasul suceava | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Feb 19, 2011 2:51 am | |
| frumos oras geta ,este un oras turistic si foarte cautat love | |
|
| |
adriana_1 prietena la distanta
Varsta : 41
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Feb 20, 2011 7:16 am | |
| heiiiiiiiiiiiii mai e cineva din suceava? in ce zona stai, geta? | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Vin Feb 25, 2011 6:30 am | |
| numai este nimeeni din suceava decat voi doua te sarut | |
|
| |
carmensytys Nouvenit
Varsta : 36
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Mar 27, 2011 8:36 am | |
| | |
|
| |
irina Nouvenit
Varsta : 44
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Lun Apr 11, 2011 6:53 am | |
| Eu m-am nascut in judetul Constanta si stau in Bucuresti | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Lun Apr 11, 2011 7:32 am | |
| frumos constanta ...doamne la bucuresti un haos total ...difapt peste tot :lkmn: | |
|
| |
irina Nouvenit
Varsta : 44
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Lun Apr 11, 2011 7:38 am | |
| mie-mi spui??? imi vine sa o iau la sanatoasa cateodata mai ales cand e acel trafic "superb" de stai la un semnafor cateva minute bune si nu te misti din loc..
in fine. am inteles ca mai sunt si alte mamici din bucuresti. cum pot sa aflu si eu cine mai e de pe aici? inca nu mi-am dat seama de toate chichitele mai ales cu profilul..tot modific si vad ca nu am reusit sa pun tot ce trebuie la el bum | |
|
| |
alina andro Nouvenit
Varsta : 45
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Apr 12, 2011 12:01 am | |
| | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Apr 12, 2011 12:14 am | |
| buna venit fetele, alina
eu din bucuresti | |
|
| |
mamica_de_elina Nouvenit
Varsta : 39
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Lun Apr 25, 2011 1:45 am | |
| Buna fete,eu m-am nascut in Pitesti,iar acum locuiesc in Mioveni la o distanta de 17 km de locul nasterii :*[/img] | |
|
| |
Alina prietena la distanta
Varsta : 42
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Mai 04, 2011 5:09 am | |
| locuiesc in braila mam nascut in galati si copilaria miam petrecuto in vatra dornei jud suceava | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Mai 04, 2011 5:11 am | |
| - nicoletadina a scris:
- in ce localitate ramona?
galbenu ,cunosti nicoleta? | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Mai 04, 2011 5:12 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Mai 04, 2011 5:59 am | |
| rade nici eu nu il cunosc ...si suntem vecine de orase pupicei ramo | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Mai 04, 2011 6:02 am | |
| da Ralu locuim in aceiasi localitate dar nu suntem vecine | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Mai 05, 2011 5:53 am | |
| | |
|
| |
OanaD Nouvenit
Varsta : 60
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Mai 17, 2011 4:27 am | |
| - Ralu a scris:
- Orasul unde locuiesti si localitatea unde te-ai nascut![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
1. Piatra Neamt si Bicaz. 2. Piatra Neamt. | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Mai 17, 2011 4:31 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
| |
|
| |
| Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
|