| Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
|
+44bimbilica nania OanaD Alina mamica_de_elina alina andro irina carmensytys adriana_1 gursachi RoxanaRoxana mamica2 ana anuta22 mihaella tit.ioana speranta carmen Laurita lica.irina mihaelamicu2001 manolecarmen Alexandra bruneta_anytza laura ramona81 Eliss paul_a Dia claudia1 monica_2008 geani Gianina raruta lilique rahela oanaelena flory brigitta nicoletadina amellyashop florares jolinutza Ralu 48 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Noi 23, 2010 11:50 pm | |
| sunt multe mamici din constanta aici | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 2:43 am | |
| da rahela asta am observat si eu | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 5:04 am | |
| In Bucuresti nascuta si am crescut si locuiesc si acum! | |
|
| |
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 5:14 am | |
| in Bucuresti m am nascut si stau in el. tare aglomeratie mai e nah ceai | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 5:47 am | |
| speranta, carmen unde anume in bucuresti fetelor locuiti | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 5:50 am | |
| buna,nico asa te cheama nu? stau langa rondu albei iulia si recent in pipera m am mutat de ce? tu esti tot din bucu? te pooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 5:58 am | |
| fetele eu stau la piata Trapezului Salajan... daca va spune ceva noua statie de metrou 1 decembrie 1918?
| |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 6:01 am | |
| da tot din bucuresti sunt locuiesc in carierul BUCURESTI NOI gara de nord, chibrit daca va spune ceva | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 6:12 am | |
| hahahaha. cami te am gasit aici hamham.va pooop. nico stiu unde e chibrit dar am demers nu gluma va poop | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 6:20 am | |
| - nicoletadina a scris:
- da tot din bucuresti sunt locuiesc in carierul BUCURESTI NOI
gara de nord, chibrit daca va spune ceva da acolo m-am nascut de fapt mai exact stii strada ma rog e bulevard cred, nu? Laminorului? apoi am stat vreo 3-4 ani cred pe str Avantului unde printre stradute care dau in acest bulevard, apoi am locuit pana la 17 ani in cartierul Militari dupa care pana m-am maritat in cartierul urat Ferentari de unde am plecat in Dristor si de aici unde locuiesc acum zona aia Ozana Theodor Pallady nu stiu cat de bine stiti zona... hai ca v-am zapacit cu locatiile mele, nu? | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 7:40 am | |
| da stiu strada, eu m am nascut in Baneasa neam mutat pe Bdul 1 Mai dupa in Banu Manta si acum in Chitila la curte | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 8:39 am | |
| ce frumos ar fi sa va intalniti fetelor inimapupici o sa va deschid un topic si cine stie poate va intalniti ...si veniti aici si ne aratati poze de la intalnirile voastre :king: | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 8:46 am | |
| ce bine ca v-ati intalnit mai multe din aceeasi localitate, de la noi de aici din sud, nu prea sunt fete | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 40 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 9:09 am | |
| eu m-am nascut in Oradea si tot aici locuiesc | |
|
| |
Gianina prietena la distanta
Varsta : 45
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 9:32 am | |
| Eh,Rahela cat e pana la Bucuresti? Ioana ce sa mai zica?E la celalalt capat al tarii | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 40 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 24, 2010 9:54 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 25, 2010 4:46 am | |
| asa este ioana distanta mare | |
|
| |
mihaella Nouvenit
Varsta : 37
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 25, 2010 6:24 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 25, 2010 9:49 pm | |
| super, am fost si eu prin slatina, si am si o prietena de acolo | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Vin Noi 26, 2010 12:21 am | |
| | |
|
| |
anuta22 Prietena de Elita
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Noi 30, 2010 10:40 am | |
| m-am nascut in Brasov,iar acum locuiesc in Onesti jud Bacau,caci in "90 parintii mei sau mutat de la Brasov. | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Noi 30, 2010 5:55 pm | |
| | |
|
| |
anuta22 Prietena de Elita
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Dec 02, 2010 12:44 am | |
| da Onestiul e un oras frumos,e mic,nu e supra aglomerat. | |
|
| |
ana Nouvenit
Varsta : 35
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Dec 02, 2010 3:22 am | |
| Stau in Strejnic si m-am nascut in Ploiesti | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Vin Dec 24, 2010 7:26 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
| |
|
| |
| Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
|