| Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
|
+44bimbilica nania OanaD Alina mamica_de_elina alina andro irina carmensytys adriana_1 gursachi RoxanaRoxana mamica2 ana anuta22 mihaella tit.ioana speranta carmen Laurita lica.irina mihaelamicu2001 manolecarmen Alexandra bruneta_anytza laura ramona81 Eliss paul_a Dia claudia1 monica_2008 geani Gianina raruta lilique rahela oanaelena flory brigitta nicoletadina amellyashop florares jolinutza Ralu 48 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Mai 17, 2011 5:54 pm | |
| m-am nascut in Braila si locuiesc in Bruxelles | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Mai 17, 2011 7:31 pm | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Mai 17, 2011 7:33 pm | |
| - OanaD a scris:
- Ralu a scris:
- Orasul unde locuiesti si localitatea unde te-ai nascut![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
1. Piatra Neamt si Bicaz. 2. Piatra Neamt. UNDE LOCUIESTI IN PIATRA NEAMT ? SI BUN VENIT LA NOI rosit: salut: salut: salut: salut: | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Mai 17, 2011 11:48 pm | |
| Nania esti braileanca de a mea pup | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Mai 18, 2011 1:02 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Mai 18, 2011 1:57 am | |
| nu locuiesc in oras,ci la tara ,galbenu se numeste localitatea | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Mai 18, 2011 2:27 am | |
| galbenu?nu am auzit....si cica sunt din braila.....un sat prin apropiere????poate imi dau seama cam pe unde esti.... | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Mai 18, 2011 3:54 am | |
| faurei,jirlau............................. | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Mai 18, 2011 9:05 am | |
| | |
|
| |
bimbilica Prietenaactiva
Varsta : 46
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Iun 11, 2011 3:12 am | |
| nascuta in Reghin,jud Mures locuiesc de 7 ani in Voluntari ,jud Ilfov | |
|
| |
geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Sept 25, 2011 8:39 pm | |
| eu de cand ma stiu am stat in Focsani si stau si acuma tot aici | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 10, 2011 8:12 am | |
| | |
|
| |
geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 10, 2011 8:50 pm | |
| inbratisare inbratisare hai raluu ca ma mut la piatra neamt ca tare imi place acolo :fericire: | |
|
| |
wolfmiki prietena la distanta
Varsta : 51
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Ian 25, 2012 2:06 am | |
| waw! brailence de-ale mele.... am auzit si de Galbenu si daca stau bine sa ma gandesc am trecut pe acolo destul de des Si eu sunt braileanca dar acum locuiesc in Galati | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Ian 25, 2012 10:16 am | |
| bine ai venit aici si tu braileanco | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Ian 25, 2012 7:39 pm | |
| bun venit wolfmiki vad ca facem parte din acelasi sector:invatamant te pup | |
|
| |
wolfmiki prietena la distanta
Varsta : 51
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Ian 26, 2012 1:35 am | |
| zambetul baiatului tau mi se pare cunoscut...asa ca nu m-ar mira sa ne stim, macar din vedere | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Ian 26, 2012 3:56 am | |
| poate ai rude in zona in care locuesc eu!? | |
|
| |
anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Ian 29, 2012 6:46 am | |
| locuiesc in Onesti,m-am nascut in Brasov | |
|
| |
adina_m prietena la distanta
Varsta : 36 Localizare : Tg.Neamt
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Iun 09, 2012 2:51 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Iun 09, 2012 4:31 am | |
| bine ai venit adina ...eu sunt din piatra neamt ...cunosc targul neamt ...unde anume stai ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Iun 09, 2012 5:36 am | |
| multumesc de primire.eu am facut liceul in Piatra...super oras... In Targ stau aproape de Casa Arcasului (spre cetare) | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Iun 09, 2012 8:48 am | |
| waw devine si mai frumos ?....unde anume ? care liceu ?poate ne si intalnim daca mai ai iesire la piatra neamt :002: | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Iun 09, 2012 10:20 pm | |
| Liceul Pedagogic.....cei mai frumosi ani au fost in Piatra :) | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Iun 10, 2012 1:39 am | |
| :kiss1: oooo pai e langa mine liceul pedagogic | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
| |
|
| |
| Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
|