| Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
|
+44bimbilica nania OanaD Alina mamica_de_elina alina andro irina carmensytys adriana_1 gursachi RoxanaRoxana mamica2 ana anuta22 mihaella tit.ioana speranta carmen Laurita lica.irina mihaelamicu2001 manolecarmen Alexandra bruneta_anytza laura ramona81 Eliss paul_a Dia claudia1 monica_2008 geani Gianina raruta lilique rahela oanaelena flory brigitta nicoletadina amellyashop florares jolinutza Ralu 48 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Vin Oct 22, 2010 1:29 am | |
| e super frumos orasul focsani ....si multi oameni cu inima bravoo | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Vin Oct 22, 2010 5:08 am | |
| | |
|
| |
claudia1 Prietena Vip
Varsta : 55
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Oct 23, 2010 1:17 am | |
| eu locuesc la MOINESTI_BACAU,este un oras micut dar frumos | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Oct 23, 2010 5:38 am | |
| este zona de munte claudia? | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Oct 23, 2010 7:31 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Oct 23, 2010 8:02 am | |
| n am fost buna la geografie | |
|
| |
claudia1 Prietena Vip
Varsta : 55
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Oct 23, 2010 6:17 pm | |
| da este zona de munte pup | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Oct 23, 2010 11:00 pm | |
| | |
|
| |
geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Oct 24, 2010 9:00 pm | |
| - nicoletadina a scris:
- frumos geani la tine unde se face vinul?
da adina se face vinu aici la mine...ieri sa terminat festivalul vinului [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Oct 24, 2010 9:03 pm | |
| super cred ca a fost geani vreau si eu o petrecere ,sa ma relaxez bunm | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Oct 24, 2010 10:58 pm | |
| da ralu a fost frumos...multa lume ,aglomeratie,fum mult dar totusi a fost frumos ca decat sa stai in casa asa ai mai vz pe una pe alta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Oct 26, 2010 8:05 pm | |
| | |
|
| |
Dia Nouvenit
Varsta : 46
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Noi 02, 2010 9:47 pm | |
| sunt din timisoara si m-am nascut la orsova | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 03, 2010 1:17 am | |
| si acum stai in timisoara dia? | |
|
| |
Dia Nouvenit
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 03, 2010 1:24 am | |
| | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 03, 2010 2:11 am | |
| frumos am auzit ca este pe acolo | |
|
| |
Dia Nouvenit
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 03, 2010 2:30 am | |
| | |
|
| |
jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 03, 2010 3:06 am | |
| hopa o banateanca...super dia,abia astept sa ne cunoastem,eu sunt din resita | |
|
| |
paul_a Nouvenit
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 03, 2010 3:07 am | |
| sunt nascuta in Prahova /Romania, acum locuiesc in Milly /France [/img] | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 03, 2010 7:55 am | |
| | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 03, 2010 6:45 pm | |
| Calarasi-aici m-am nascut si tot aici locuiesc. | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Noi 03, 2010 11:09 pm | |
| wow calaras...cunosc si eu pe cineva de acolo si dupa cate am inteles este foarte frumos | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 04, 2010 1:02 am | |
| hmmm..n-as spune ca este asa de frumos...e un oras micut...dragut... | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 04, 2010 1:49 am | |
| asa pot zice si eu de focsani ca nu este frumos ca m-am saturat de el...eu sincer ma-si muta in Piatra Neamt mi-a placut acolo tare mult | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Noi 04, 2010 1:51 am | |
| din Focsani esti?? am o prietena acolo..am cunoscut-o tot asa pe un forum!!! ce chestie..tu cunosti in Calarasi si eu in Focsani!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
| |
|
| |
| Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
|