| Ce profesie practici sau iti doresti? | |
|
+31catalina85 adriana_1 RoxanaRoxana Delia speranta tit.ioana mihaella anuta22 carmen ari05 mihaelamicu2001 delya Alexandra bruneta_anytza ramona81 Eliss paul_a wolfmiki Dia monica_2008 geani raruta lilique rahela Gianina brigitta florares nicoletadina Ralu amellyashop jolinutza 35 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Oct 09, 2010 12:06 am | |
| Suntem si mamici dar avem in viata si momente in care am fi vrut sa facem o cariera. Pana sa devenim mamici multe dintre noi ne-am ales o meserie... tu ce meserie ti-ai ales?
Spune-ne cu ce te ocupi, ce meserie profesezi,si daca iti place? :) Daca nu-ti place ce faci in prezent in afara de a fi mamica ce profesie visezi sa ai si de ce!
Ultima editare efectuata de catre jolinutza in Mar Mar 01, 2011 2:17 am, editata de 3 ori (Motiv : Mesaj incomplet) | |
|
| |
amellyashop prietena la distanta
Varsta : 40
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Oct 09, 2010 12:31 am | |
| mamica pana in septembrie 2011 apoi agent vanzari! :lol!: | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Oct 09, 2010 1:46 am | |
| Deocamdata prenatal :twisted: | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Oct 09, 2010 2:36 am | |
| contabil si imi place f mult | |
|
| |
jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Oct 09, 2010 6:18 am | |
| | |
|
| |
florares prietena la distanta
Varsta : 49
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Oct 09, 2010 9:14 pm | |
| eu sunt o mamica cu norma intreaga acasa , servici faceam odata ,.... | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Oct 09, 2010 9:21 pm | |
| ma bucur pantru voi :lol!: | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Oct 09, 2010 9:53 pm | |
| asta stim sa facem cel mai bine ,,sa fim mamici ... | |
|
| |
brigitta prietena la distanta
Varsta : 46
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Oct 09, 2010 10:04 pm | |
| sunt mamica si referenta la primaria Tirgu Mures, iar de luna viitoara secretara in Ungaria | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Oct 09, 2010 10:09 pm | |
| super brigitta, si ce faci te muti in ungaria? | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Oct 09, 2010 10:31 pm | |
| da se muta offffffffffffffff | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Oct 10, 2010 3:14 am | |
| da ma mut cu familia si sper sa fir totul bine :@: | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Oct 10, 2010 3:33 am | |
| o sa ti fie | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Oct 10, 2010 4:52 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Oct 10, 2010 6:14 am | |
| ti am mai spus ai un suflet bun | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Oct 10, 2010 7:03 pm | |
| sa-ti ajute DUMNEZEU sa fie totul bine | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Oct 11, 2010 2:17 am | |
| si eu sper florares | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Oct 12, 2010 7:46 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Oct 13, 2010 4:21 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Oct 13, 2010 7:29 am | |
| BAFTA | |
|
| |
Gianina prietena la distanta
Varsta : 45
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Oct 13, 2010 9:33 am | |
| Am facut o postliceala de contabilitate,am facut contabilitate,dar n-am practicat aceasta meserie.Apoi am facut Colegiu Universitar de Biblioteconomie-Arhivistica,si nu sunt nici bibliotecara acum. In prezent si pentru tot restul vietii sunt consilier de sanatate. Si bineinteles,tot pentru toata viata mea,sunt mamica. | |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Oct 17, 2010 4:04 am | |
| sunt profesoara de limba franceza | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Oct 17, 2010 4:20 am | |
| | |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Oct 17, 2010 4:34 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Oct 17, 2010 7:43 am | |
| da?frumos,mi-a placut intotdeauna limba franceza,visez si acum sa ajung in Franta. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? | |
| |
|
| |
| Ce profesie practici sau iti doresti? | |
|