| Ce profesie practici sau iti doresti? | |
|
+31catalina85 adriana_1 RoxanaRoxana Delia speranta tit.ioana mihaella anuta22 carmen ari05 mihaelamicu2001 delya Alexandra bruneta_anytza ramona81 Eliss paul_a wolfmiki Dia monica_2008 geani raruta lilique rahela Gianina brigitta florares nicoletadina Ralu amellyashop jolinutza 35 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
lilique Nouvenit
Varsta : 40
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Oct 18, 2010 1:01 am | |
| Eu am facut facultatea de educatie fizica si sport- kinetoterapie dar deocamdata sunt secretar scolar... asta pana voi termina si facultatea de LLR-LLE si voi deveni profesoara de limba romana... | |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Oct 18, 2010 1:29 am | |
| | |
|
| |
raruta Nouvenit
Varsta : 43
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Oct 20, 2010 5:43 am | |
| Sunt bibliotecar scolar, am terminat si facultatea de limba romana insa nu cred ca mi-as dori sa profesez in conditiile actuale, avand in vedere ce nebunie este in sistem! | |
|
| |
geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Oct 21, 2010 1:14 am | |
| sunt casnica momentan [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
monica_2008 Nouvenit
Varsta : 54
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Oct 21, 2010 1:23 am | |
| deocamdata sunt somera pana luna viitoare...dupa aceea nu stiu... | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Oct 21, 2010 4:27 am | |
| nasol monica.sper sa ti gasesti ceva de munca. pupic | |
|
| |
monica_2008 Nouvenit
Varsta : 54
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Oct 21, 2010 6:38 am | |
| De gasit cred k mi-as gasii tot acolo unde am lucrat innainte de a ramene pe maternitate,problema cea mai mare este k Karla nu vrea sa stea cu nimeni de aceea mi-am cerut eu somaj cand a implini 2 ani...e tare sensibila si mamoasa... | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Oct 21, 2010 7:18 am | |
| | |
|
| |
Gianina prietena la distanta
Varsta : 45
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Oct 21, 2010 10:31 am | |
| Monica,eu stiu ce ai putea sa faci si stand acasa cu fetita | |
|
| |
Dia Nouvenit
Varsta : 46
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Noi 02, 2010 9:50 pm | |
| sunt asistenta medicala(fizioterapie) | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Noi 02, 2010 9:52 pm | |
| o ce ma bucur ,cand am nevoie de un sfat am la cine apela multumesc multumesc | |
|
| |
Dia Nouvenit
Varsta : 46
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Noi 02, 2010 9:53 pm | |
| | |
|
| |
wolfmiki prietena la distanta
Varsta : 51
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Noi 02, 2010 11:33 pm | |
| imi plac foarte mult copii si de aceea mi-am dorit sa lucrez cu ei.....de 19 ani sunt invatatoare(cu toate ca am si diploma de prof. mai mult imi plac piticii ;)) ) | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Noi 03, 2010 1:01 am | |
| | |
|
| |
geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Noi 03, 2010 1:10 am | |
| f frumos vali [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Noi 03, 2010 7:57 am | |
| super meseri aveti fetelor pupic | |
|
| |
paul_a Nouvenit
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Noi 03, 2010 8:42 am | |
| - rahela a scris:
- sunt profesoara de limba franceza
super, eu trebuie sa invat singura franceza dorm | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Noi 03, 2010 6:39 pm | |
| sunt asistent medical pe sectie neurologie | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Noi 04, 2010 5:53 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Noi 04, 2010 6:21 am | |
| | |
|
| |
bruneta_anytza Nouvenit
Varsta : 40
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Vin Noi 05, 2010 11:51 pm | |
| sunt tehnician in industrie alimentara | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Noi 06, 2010 10:17 am | |
| | |
|
| |
florares prietena la distanta
Varsta : 49
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 07, 2010 12:45 am | |
| | |
|
| |
Alexandra prietena la distanta
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 07, 2010 2:26 am | |
| sunt sunt in prezent coordonator de transport..si inca ,,studiez'' pentru ca a trebuit sa inghet un an de facultate.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 07, 2010 3:03 am | |
| bravo ale la treaba cu tine pupici multi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? | |
| |
|
| |
| Ce profesie practici sau iti doresti? | |
|