MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Ce profesie practici sau iti doresti?

In jos 
+31
catalina85
adriana_1
RoxanaRoxana
Delia
speranta
tit.ioana
mihaella
anuta22
carmen
ari05
mihaelamicu2001
delya
Alexandra
bruneta_anytza
ramona81
Eliss
paul_a
wolfmiki
Dia
monica_2008
geani
raruta
lilique
rahela
Gianina
brigitta
florares
nicoletadina
Ralu
amellyashop
jolinutza
35 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
delya
Nouvenit
Nouvenit
delya

Varsta : 41

Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 07, 2010 4:14 am

profesie.... cea de pe diploma - economist marketing si merceologie ..... cea actuala .... MAMA... toata ziua.... every day.....
Sus In jos
http://picasaweb.google.com/deliuta83/DelyaHainute#
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 07, 2010 4:27 am

dar sa stii delya ca e frumoasa meseria noastra de mamici flori
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
delya
Nouvenit
Nouvenit
delya

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 07, 2010 5:12 am

daaa frumoasa si grea cu bucurii si frici.... da cine nare nu stie ce pierde..... asa dragalasenii de copilasi nazdravani si alintati!!!
Sus In jos
http://picasaweb.google.com/deliuta83/DelyaHainute#
nicoletadina
Super Prietena Vip
Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 216b609f54e8a38a924d370181a75043
nicoletadina

Varsta : 53
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 07, 2010 6:57 am

delya a scris:
daaa frumoasa si grea cu bucurii si frici.... da cine nare nu stie ce pierde..... asa dragalasenii de copilasi nazdravani si alintati!!!

mare drepatate ai delia
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyLun Noi 08, 2010 8:36 pm

ei delia ai dreptate ...eu am trei si cand vine vremea sa il alint pe asta mic ceilalti se uita parca ei nu au fost asa micuti si dragalasi ...erau si alte vremuri ,pe vreme cand era bianca mica stateam la tara si aveam de munca cat era ziulica de mare ...nu cred ca am neglijat-o gandesc
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 216b609f54e8a38a924d370181a75043
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyLun Noi 08, 2010 8:44 pm

normal ca sunt gelosii ralu pupic
Sus In jos
rahela
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
rahela

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyMar Noi 09, 2010 11:50 pm

da, fetelor, meseriile voastre sunt cele mai frumoase
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyMier Noi 10, 2010 6:16 am

si a ta rahela inimapupici
Sus In jos
rahela
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
rahela

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyMier Noi 10, 2010 7:19 am

multam , nico! sa stii ca imi place si mie
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyMier Noi 10, 2010 8:07 am

si eu am vrut profesoara dar am iesit contabila vai ce nebunie
Sus In jos
rahela
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
rahela

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyMier Noi 10, 2010 8:13 am

ce tare esti nico!!! este frumos si contabila
Sus In jos
geani
Prietena de Elita
Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 8ebb73d2989c1c857fea1c545d46f8a5
geani

Varsta : 38

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyMier Noi 10, 2010 8:32 am

casnica deocamdata
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyMier Noi 10, 2010 6:23 pm

si pana sa fi casnica geani???
Sus In jos
mihaelamicu2001
Nouvenit
Nouvenit

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 14, 2010 8:48 pm

mamica momentan
Sus In jos
ari05
Super Prietena Vip
ari05

Varsta : 43
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 14, 2010 8:52 pm

eu sunt economist ...
Sus In jos
mihaelamicu2001
Nouvenit
Nouvenit

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 14, 2010 9:00 pm

te joci cu economia...:)
Sus In jos
ari05
Super Prietena Vip
ari05

Varsta : 43
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 14, 2010 9:01 pm

da..... as vrea eu rad
Sus In jos
brigitta
prietena la distanta
Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 8e29093416c19ac0a21cc3cbeb081558
brigitta

Varsta : 46

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyLun Noi 15, 2010 12:22 am

sunt mamica si secretara
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyLun Noi 15, 2010 4:27 am

super meseria ari
Sus In jos
carmen
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
carmen

Varsta : 49

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 21, 2010 12:22 am

Sunt bibliotecara de aproiape 7 ani si profesez la cea mai moderna biblioteca din tara insa salariul e mic si inca nu am reusit sa fiu incadrata pe srudii superioare desi am terminat facultatea de 2 ani
Am de gand sa fac ceva in curand daca nu reusesc sa realizez ceva
cred ca o sa-mi schimb profesia pana la urma
Sus In jos
rahela
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
rahela

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 21, 2010 12:27 am

mie mi-ar place sa lucrez intr-o biblioteca
Sus In jos
Gianina
prietena la distanta
Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 8e29093416c19ac0a21cc3cbeb081558
Gianina

Varsta : 45

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 21, 2010 12:30 am

E placut,Rahela,dar sa nu te streseze nimeni,altfel nu mai e binee
Si eu am facut Biblioteconomie ,din dragoste pentru carti si citit,dar am ramas cu dragostea,acum fac altceva.
Carmen,ce ai vrea sa faci?vrei sa fii colaboratoarea mea?
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 21, 2010 2:08 am

oooo ce frumoasa meserie bravo carmen inimapupici
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 21, 2010 2:19 am

carmen la ce biblioteca esti????????
Sus In jos
carmen
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
carmen

Varsta : 49

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 EmptyDum Noi 21, 2010 5:53 am

Wow ce de intrebari
deci lucrez la cea de langa Ateneu daca o stiti cea de studenti

Geanina ti-am trimis un pm cu adresa mea de mes sa imi spui despre ce este vorba in afara de MLM-uri ca nu ma bag la asa ceva a fost sotul cativa ani si stiu cum este.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti?   Ce profesie practici sau iti doresti? - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Ce profesie practici sau iti doresti?
Sus 
Pagina 3 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMICI CU PITICI :: LUMEA ,, MAMICI CU PITICI ,, :: Bine ati venit-sa ne cunoastem!-
Mergi direct la: