| Ce profesie practici sau iti doresti? | |
|
+31catalina85 adriana_1 RoxanaRoxana Delia speranta tit.ioana mihaella anuta22 carmen ari05 mihaelamicu2001 delya Alexandra bruneta_anytza ramona81 Eliss paul_a wolfmiki Dia monica_2008 geani raruta lilique rahela Gianina brigitta florares nicoletadina Ralu amellyashop jolinutza 35 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
delya Nouvenit
Varsta : 41
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 07, 2010 4:14 am | |
| profesie.... cea de pe diploma - economist marketing si merceologie ..... cea actuala .... MAMA... toata ziua.... every day..... | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 07, 2010 4:27 am | |
| dar sa stii delya ca e frumoasa meseria noastra de mamici flori | |
|
| |
delya Nouvenit
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 07, 2010 5:12 am | |
| daaa frumoasa si grea cu bucurii si frici.... da cine nare nu stie ce pierde..... asa dragalasenii de copilasi nazdravani si alintati!!! | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 07, 2010 6:57 am | |
| - delya a scris:
- daaa frumoasa si grea cu bucurii si frici.... da cine nare nu stie ce pierde..... asa dragalasenii de copilasi nazdravani si alintati!!!
mare drepatate ai delia | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Noi 08, 2010 8:36 pm | |
| ei delia ai dreptate ...eu am trei si cand vine vremea sa il alint pe asta mic ceilalti se uita parca ei nu au fost asa micuti si dragalasi ...erau si alte vremuri ,pe vreme cand era bianca mica stateam la tara si aveam de munca cat era ziulica de mare ...nu cred ca am neglijat-o gandesc | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Noi 08, 2010 8:44 pm | |
| normal ca sunt gelosii ralu pupic | |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Noi 09, 2010 11:50 pm | |
| da, fetelor, meseriile voastre sunt cele mai frumoase | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Noi 10, 2010 6:16 am | |
| si a ta rahela inimapupici | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Noi 10, 2010 7:19 am | |
| multam , nico! sa stii ca imi place si mie | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Noi 10, 2010 8:07 am | |
| si eu am vrut profesoara dar am iesit contabila vai ce nebunie | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Noi 10, 2010 8:13 am | |
| ce tare esti nico!!! este frumos si contabila | |
|
| |
geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Noi 10, 2010 8:32 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Noi 10, 2010 6:23 pm | |
| si pana sa fi casnica geani??? | |
|
| |
mihaelamicu2001 Nouvenit
Varsta : 48
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 14, 2010 8:48 pm | |
| | |
|
| |
ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 14, 2010 8:52 pm | |
| | |
|
| |
mihaelamicu2001 Nouvenit
Varsta : 48
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 14, 2010 9:00 pm | |
| | |
|
| |
ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 14, 2010 9:01 pm | |
| | |
|
| |
brigitta prietena la distanta
Varsta : 46
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Noi 15, 2010 12:22 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Noi 15, 2010 4:27 am | |
| | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 21, 2010 12:22 am | |
| Sunt bibliotecara de aproiape 7 ani si profesez la cea mai moderna biblioteca din tara insa salariul e mic si inca nu am reusit sa fiu incadrata pe srudii superioare desi am terminat facultatea de 2 ani Am de gand sa fac ceva in curand daca nu reusesc sa realizez ceva cred ca o sa-mi schimb profesia pana la urma | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 21, 2010 12:27 am | |
| mie mi-ar place sa lucrez intr-o biblioteca | |
|
| |
Gianina prietena la distanta
Varsta : 45
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 21, 2010 12:30 am | |
| E placut,Rahela,dar sa nu te streseze nimeni,altfel nu mai e binee Si eu am facut Biblioteconomie ,din dragoste pentru carti si citit,dar am ramas cu dragostea,acum fac altceva. Carmen,ce ai vrea sa faci?vrei sa fii colaboratoarea mea? | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 21, 2010 2:08 am | |
| oooo ce frumoasa meserie bravo carmen inimapupici | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 21, 2010 2:19 am | |
| carmen la ce biblioteca esti???????? | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Noi 21, 2010 5:53 am | |
| Wow ce de intrebari deci lucrez la cea de langa Ateneu daca o stiti cea de studenti
Geanina ti-am trimis un pm cu adresa mea de mes sa imi spui despre ce este vorba in afara de MLM-uri ca nu ma bag la asa ceva a fost sotul cativa ani si stiu cum este. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? | |
| |
|
| |
| Ce profesie practici sau iti doresti? | |
|