| Ce profesie practici sau iti doresti? | |
|
+31catalina85 adriana_1 RoxanaRoxana Delia speranta tit.ioana mihaella anuta22 carmen ari05 mihaelamicu2001 delya Alexandra bruneta_anytza ramona81 Eliss paul_a wolfmiki Dia monica_2008 geani raruta lilique rahela Gianina brigitta florares nicoletadina Ralu amellyashop jolinutza 35 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 2:06 am | |
| stiu e de plans dar na ce sa mai fac e bine si asa.poop | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 4:41 am | |
| | |
|
| |
Delia Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 4:49 am | |
| si eu am deocamdata profesia de mama | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 5:05 am | |
| Delia ,meseria de mama este cea mai frumoasa!! fetelor...Nico si Speranta ...aveti grija ca iar faceti off topic...va penalizez!! | |
|
| |
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 5:18 am | |
| cum adica off topic ela? ca doar n am scris dupa mine ,din cate ma uit?sau scriu doar o data pe zi la un topic fama sa inteleg ? scuze. nico te referi la mine? doar am spus ca sunt la vatra de vreo 10 ani si cu fata dupa mine 2ani ca n am dato la cresa ca nu sunt nebuna am avut sef bun si ia a fost si cuminte. | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 6:20 am | |
| Dragele mele nu sunte-ti off topic deloc.... speranta fetele elis voi modifica titlul topicului Ce profesie ai avut? Ce profesie ai? Ce profesie visezi sa ai si de ce?
e in regula?
eu am visat sa devin profesoara mereu dar fiind fff emotiva nu am reusit asa ca am ales sa devin desenator tehnic insa am ramas doar cu diploma de profesat doar la scoala... apoi am devenit bibliotecara intamplator! Ce visez acum este sa devin scriitoare si sa am propria mea revista afacere dar nu cea legata de vanzari MLM | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 6:45 am | |
| FETELE VA ROG MERGETI LA [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] AICI DISCUTATI DESPRE CE VRETI | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 7:41 am | |
| imi cer scuze daca vi s-a parut ca si eu am facut off topic...am crezut ca doar ele...eu incercam sa le avertizez. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 7:47 am | |
| Eliss e foarte bine ca le-ai avertizat pentru ca ai observat pe undeva tu ceva ca urma sa degenereze discutia.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 6:02 pm | |
| visam sa devin avocat dar............... | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 7:32 pm | |
| | |
|
| |
anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Dec 02, 2010 12:41 am | |
| | |
|
| |
Alexandra prietena la distanta
Varsta : 38
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Dec 13, 2010 2:19 am | |
| eu sunt in prezent mamica, studenta si coordonator de transport...imi doresc ca in viitor sa fiu educatoare (NU PENTRU BANI!!!), de placere...
| |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Dec 13, 2010 6:22 am | |
| foarte frumos, sa ai bafta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Vin Dec 24, 2010 7:23 pm | |
| | |
|
| |
RoxanaRoxana Nouvenit
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Ian 11, 2011 3:09 am | |
| casnica...si ma fac caprarita...hahaha | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 40 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Ian 11, 2011 10:40 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Ian 17, 2011 10:41 am | |
| cred ca toate visam la ceva anume,dar nu mereu avem bafta de ceea ce ne dorim./ | |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Ian 17, 2011 10:34 pm | |
| asa este, eu va doresc sa ajungeti ceea ce va doriti voi! | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Ian 17, 2011 10:56 pm | |
| sa dea domnul Rahela,Dumnezeu e mare ptr fiecare | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Ian 18, 2011 3:47 am | |
| | |
|
| |
brigitta prietena la distanta
Varsta : 46
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Ian 18, 2011 5:38 am | |
| eu am fost vanzatoare, si acum sunt secretara, | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Feb 01, 2011 8:45 am | |
| mi sau cam spulberat visele. | |
|
| |
adriana_1 prietena la distanta
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Feb 02, 2011 6:15 pm | |
| am fost referent la primarie, am lucrat vre-o doua luni ca vanzatoare si acu sunt invatatoare | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Feb 03, 2011 5:09 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? | |
| |
|
| |
| Ce profesie practici sau iti doresti? | |
|