| Ce profesie practici sau iti doresti? | |
|
+31catalina85 adriana_1 RoxanaRoxana Delia speranta tit.ioana mihaella anuta22 carmen ari05 mihaelamicu2001 delya Alexandra bruneta_anytza ramona81 Eliss paul_a wolfmiki Dia monica_2008 geani raruta lilique rahela Gianina brigitta florares nicoletadina Ralu amellyashop jolinutza 35 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Noi 22, 2010 2:40 am | |
| salut va spun si imi pare bine ca am descoperit acest forum,sunt Anuta 23 ani am o fetita de 3 ani si 8 luni,sunt casatorita,sunt din ONESTI JUD bACAU. | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Noi 22, 2010 2:57 am | |
| wao bine ai venit anuta inimapupici | |
|
| |
mihaella Nouvenit
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Noi 25, 2010 6:25 am | |
| | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Noi 25, 2010 6:28 am | |
| frumoasa meserie ai Mihaela!! | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Noi 25, 2010 6:31 am | |
| - anuta22 a scris:
- salut va spun si imi pare bine ca am descoperit acest forum,sunt Anuta 23 ani am o fetita de 3 ani si 8 luni,sunt casatorita,sunt din ONESTI JUD bACAU.
bun venit si uite anuta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]miha super meserie | |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Noi 25, 2010 9:51 pm | |
| - mihaella a scris:
- profesor de sport
salutare, colega inimapupici | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Vin Noi 26, 2010 12:21 am | |
| super meserie frumoasa si usoara | |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Vin Noi 26, 2010 2:02 am | |
| este frumoasa si mai mult timp liber, dar usoara nu este, sunt foarte multe de facut | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Vin Noi 26, 2010 8:25 am | |
| fata de a ta eu zic ca este super | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 40 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Vin Noi 26, 2010 10:31 am | |
| eu sunt contabila de meserie | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Vin Noi 26, 2010 7:02 pm | |
| | |
|
| |
mihaella Nouvenit
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Noi 27, 2010 1:15 am | |
| multumesc ca va place meseria mea | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Noi 27, 2010 1:35 am | |
| avem aici doua profe de spor....deci fetelor ne bazam pe voi sa ne invatati niste exercitii de slabit??? fericita fericita iupi cine are nevoie...binenteles... | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Noi 27, 2010 2:47 am | |
| nu ar fi rau sa avem un topic de sport.... off topic ce spuneti fetele? ceva aerobic ceva miscari? | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Noi 27, 2010 2:59 am | |
| - Eliss a scris:
- avem aici doua profe de spor....deci fetelor ne bazam pe voi sa ne invatati niste exercitii de slabit??? fericita fericita iupi cine are nevoie...binenteles...
rad uite cine vorbeste ,oare nu ai nevoie elena ciao - carmen a scris:
- nu ar fi rau sa avem un topic de sport.... off topic ce spuneti fetele?
ceva aerobic ceva miscari? da carmen dar problema e ca nu putem posta poze luate de pe alte saituri ,si alta problema e ca avem o limita de poze si dupa aceea tre sa cumparam credite ca sa ne facem spatiu sa postam cate vrem ,scuze off topic | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Noi 27, 2010 3:02 am | |
| offf ce aiurea... vom vedea pe parcurs atunci | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Noi 27, 2010 9:09 am | |
| si cumparam ralu daca este nevoie mai sterge din pozele de la conc care se termina. | |
|
| |
anuta22 Prietena de Elita
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Noi 30, 2010 10:38 am | |
| eu sunt licrator comercial la Kauffland.profesia mea de fapt este ajutor-ospatar bucatar | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Noi 30, 2010 5:56 pm | |
| | |
|
| |
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Noi 30, 2010 7:29 pm | |
| profesia de mama..... dar pe diploma scrie ospatar-barman. acum casnica ciao | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Noi 30, 2010 8:52 pm | |
| frumoasa meserie si banoasa daca o practici | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Noi 30, 2010 10:54 pm | |
| a fost banoasa nico un timp nu stiu acum ca nu mai practic sa zic 10ani. de ce? salariul il luai in functie de vanzare,clienti si de la un timp mergeam sa am de unde veneam asa ca acas e bine dar prea gratis ciao | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 1:50 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 1:56 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Dec 01, 2010 2:03 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? | |
| |
|
| |
| Ce profesie practici sau iti doresti? | |
|