| Ce profesie practici sau iti doresti? | |
|
+31catalina85 adriana_1 RoxanaRoxana Delia speranta tit.ioana mihaella anuta22 carmen ari05 mihaelamicu2001 delya Alexandra bruneta_anytza ramona81 Eliss paul_a wolfmiki Dia monica_2008 geani raruta lilique rahela Gianina brigitta florares nicoletadina Ralu amellyashop jolinutza 35 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Feb 05, 2011 11:10 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Mar 15, 2011 6:20 am | |
| | |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Mar 15, 2011 7:51 am | |
| | |
|
| |
catalina85 Nouvenit
Varsta : 39 Localizare : Londra
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Mar 22, 2011 11:15 pm | |
| aici in londra lucrez la o firma:spal vase,tacamuri,cani,pahare,si tot asa ptr petreceri si ceilalti colegi ai mei se duc cu tirul la petreceri sa duca tacamurile si celelalte,tacamurile fiind foarte scumpe,sunt din argint,de altfel,la fel si celelalte,nu e o munca grea,dar ma trezesc la sase dimineata si mi se termina programul la sase seara,am inceput munca din martie.poate o sa gasesc ceva,alta munca mai buna,dar sunt multumita de cea pe care o am,momentan,e bine ca castig un ban chiar de nu e cine stie ce,desi se putea si mai bine... mie mi-ar placea sa devin avocat,insa nu sunt sanse aboslut deloc...sunt sigura. | |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Mar 23, 2011 12:42 am | |
| sa ai bafta sa gasesti ceva mai bun,dar cum ai zis si tu este bine ca ai de lucru | |
|
| |
Delia Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Mar 23, 2011 1:43 am | |
| eu sunt in maternitate acum,dar mi-ar place sa lucrez ca asistenta medicala | |
|
| |
rosca_dorin1981 Prietenaactiva
Varsta : 37
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mier Aug 17, 2011 10:36 pm | |
| mamica acum si pana sa devin mamy administrator firma personala | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Aug 18, 2011 1:06 am | |
| sa fiti sanatosi dana pupi | |
|
| |
geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Sept 25, 2011 8:20 pm | |
| eu deocamdata nu muncesc...defapt muncesc acasa dar mi-ar place sa imi gasesc ceva de munca...mai rau este cu fata ca nu am cu cine sa o las | |
|
| |
Alina prietena la distanta
Varsta : 42
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Sept 25, 2011 8:26 pm | |
| aceasi problema o am si eu geani .lucrez acasa dar miar placea tare mult sami gasesc ceva de munca dar cei fac lu asta mica | |
|
| |
geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Dum Sept 25, 2011 8:35 pm | |
| da alina nu avem ce face...eu una am zis cat se poate sa mai stau acasa stau cand nu nu vedem ce facem dar momentan e sotul care munceste iupi | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Lun Sept 26, 2011 1:10 am | |
| eu incepand din acest an scolar am trecut la gimnaziu, | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Mar Noi 15, 2011 10:05 pm | |
| eu m-am hotarat sa-mi schimb meseria: o sa o i-au de la 0 in paralel cu serviciul traducator de carte-reviste momentan e o ideee | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Noi 17, 2011 6:28 pm | |
| cum adica traducator carte-revista? | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Noi 17, 2011 9:36 pm | |
| adica sa traduci carti sau articole din reviste din alte limbi straine in limba romana e o idee momentan am facut planul de atac, dar e multa munca,,,, momentan trebuie sa reiau gramatica limbii romane de la a la z, apoio limba straina sa o invat asa cum trebuie.... e multa munca
| |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Noi 17, 2011 9:47 pm | |
| din ce limbi vrei? locuiesti in tara?ca nu stiu | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Noi 17, 2011 9:56 pm | |
| Nu m-am decis inca ce limba straina. Da in Romania Bucuresti | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Joi Noi 17, 2011 9:57 pm | |
| aha intrebam pt ca ai spus ca vrei sa traduci.....si ma gandeam ca esti in alta tara bafta in ceea ci iti propui | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Vin Noi 18, 2011 9:40 pm | |
| Nu cami sa vedem... e doar un vis de al meu mai vechi si nu stiu daca se va implini vreodata | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Vin Noi 18, 2011 10:00 pm | |
| intre ce limbi te-ai gandit sa alegi? | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Vin Noi 18, 2011 10:24 pm | |
| daca e sa o i-au de la 0 as opta pentru urmatoarele limbi: - germana - rusa - turca
numai rusa am studiat la scoala | |
|
| |
Delia Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Noi 19, 2011 12:51 am | |
| Fetelor mie mi-ar place sa profesez ca asistenta medicala,dar la noi este foarte greu sa te angajezi,spaga este f mare...asa ca...n-am sanse | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Noi 19, 2011 5:23 am | |
| Scuzama Carmen....da cati ani ai tu ca sa te apuci de invatat o limbs la perfected ca sa poti sa traduci perfect... | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Noi 19, 2011 5:50 am | |
| pai nu am trecut l profil? 36 de ani e cam tarziu, nu?
| |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? Sam Noi 19, 2011 7:28 am | |
| Io stiu Carmen.......ca dureaza pana inveti la perfectie sa aajungi la stadiu sa poti traduce ...parerea mea...nu te supara pe mine...poti incerca.... Multi inainte...Nici nu mam uitat.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce profesie practici sau iti doresti? | |
| |
|
| |
| Ce profesie practici sau iti doresti? | |
|